STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κρίσιμο το θέμα των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ για τη Superleague

Κρίσιμο το θέμα των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ για τη Superleague
INTIME SPORTS

Στο ΔΣ της Superleague θα συζητηθούν οι ποινές που θα επιβληθούν στις ΠΑΕ που δεν θα εξασφαλίσουν την αδειοδότηση για τη σεζόν 2016-2017, με την επιβολή του υποβιβασμού να τίθεται από το προεδρείο.

Ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ της Superleague, την Τετάρτη (22/7) και αφορά την εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές για τις ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν για τη σεζόν 2016-2017.

Παρότι η οικονομική "εξυγίανση" της κατηγορίας έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό με τους υποβιβασμούς των περισσότερων ομάδων που αντιμετώπιζαν προβλήματα και με τις ανόδους άλλων που έχουν ευρωστία, εντούτοις, παραμένουν αρκετές που λειτουργούν στα "κόκκινα".

Υπενθυμίζεται ότι για τη σεζόν 2015-2016 δεν πήραν την άδεια οι Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννενα και Πανθρακικός, ενώ, οι Πλατανιάς και Βέροια την εξασφάλισαν σε δεύτερο βαθμό.

Στο προεδρείο του Συνεταιρισμού επικρατεί η άποψη ότι οι ποινές για τη μη αδειοδότηση επιβάλλεται να αυστηροποιηθούν, φτάνοντας ακόμα και στον υποβιβασμό. Πιθανώς, να κατατεθούν οι σχετικές προτάσεις στη συνεδρίαση του ΔΣ και να τεθούν προς συζήτηση.

Θεωρείται σίγουρο ότι οι υπό κίνδυνο ΠΑΕ θα αντιδράσουν, όμως, η απόφαση θα ληφθεί από την πλειοψηφία. Αναμφίβολα, ρόλο θα παίξουν και τα παιχνίδια εξουσίας που εξελίσσονται ανάμεσα στους "μεγάλους" της Superleague και ήδη διαμορφώνονται συμμαχίες στο παρασκήνιο.

Όπως και να έχει, πρέπει να ληφθεί μία απόφαση για την εισήγηση που θα κάνει η Superleague προς την ΕΠΟ και θα υπάρξουν συνεχείς διαβουλεύσεις μέχρι τη διευθέτηση του θέματος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ