STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κρίσιμη Πέμπτη για τον χορηγό της Λίγκας

Κρίσιμη Πέμπτη για τον χορηγό της Λίγκας
Μπάλα, Super League INTIME SPORTS

Ξανά στον "αέρα" η χορηγία του πρωταθλήματος της Super League, μετά την άκαρπη συνάντηση ΟΠΑΠ - Μποροβήλου. Κρίσιμο το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας την Πέμπτη (10/9).

Συνάντηση με τον ΟΠΑΠ είχε την Τετάρτη (8/9) ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, αλλά η συζήτηση δεν εξελίχθηκε με τον επιθυμητό για τη Λίγκα τρόπο. Αυτό διότι ο Οργανισμός εμμένει στην ρήτρα αποκλειστικότητας, δεσμεύει δηλαδή τις ομάδες να μην διαφημίσουν άλλη εταιρία.

Υπενθυμίζεται πως για αυτό είχαν διαφωνήσει στο προ ημερών ΔΣ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια. Ο ΟΠΑΠ, συν τοις άλλοις, δεν αυξάνει το ποσό που δίνει στις "μικρές" ΠΑΕ για την διαφήμιση στις φανέλες. Σε αυτές με τις οποίες συζητάει ξεχωριστά για τις φανέλες, μάλιστα, προβλέπει μείωση του ποσού που προτείνει κατά 30% σε περίπτωση που διαφημίσουν στο γήπεδο τους άλλες στοιχηματικές εταιρίες.

Πάντα στο τραπέζι υπάρχει η πρόταση της "Stoiximan.gr", η οποία δεν δεσμεύει καμία ΠΑΕ ως προς τις διαφημίσεις στη φανέλα. Αν δεν προχωρήσει καμία από τις δύο προτάσεις που υπάρχουν στο προσκήνιο, η Λίγκα θα μείνει χωρίς χορηγό, κάτι που θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις ομάδες της κατηγορίας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ