STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούγιας σε Παπαθανασάκη: "Πάμε έξω να τα πούμε!"

Κούγιας σε Παπαθανασάκη: "Πάμε έξω να τα πούμε!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σκληρή λεκτική κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή να λύσουν τις διαφορές τους... εκτός αίθουσας.

Διοικητικό συμβούλιο της Super League χωρίς να υπάρχουν εντάσεις και λογομαχίες δεν υπάρχει. Έτσι, λοιπόν, διατηρήθηκε η... παράδοση και στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία είχε ως κύριο θέμα συζήτησης την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Η κατάσταση κάποια στιγμή πήγε να ξεφύγει με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Κούγια και Σπύρο Παπαπαθανασάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή απευθύνθηκε στον γνωστό ποινικολόγο με υβριστικό χαρακτηρισμό στα αγγλικά σε μεταξύ τους αντιδικία, παρενέβη ο δικηγόρος του Ηρακλή, Γιώργος Παναγόπουλος, με τον κ. Κούγια να λέει στον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή "πάμε έξω να τα πούμε!".

Ο κ. Παπαθανασάκης απάντησε στο ίδιο στυλ, είπε στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να βρεθούν εκτός αίθουσα και να τον... βουτήξει, όμως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το κλίμα ηρέμησε, με το Δ.Σ. να συνεχίζεται κανονικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ