STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούγιας: "Κανονικά το πρωτάθλημα, δεν ξέρουμε ακόμα για τα play off"

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ εξερχόμενος του Δ.Σ. της Super League εξέφρασε μια αισιοδοξία για την έναρξη του πρωταθλήματος και τόνισε πως θα υπάρξει από τη Γενική Συνέλευση προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος με δυο ομάδες να υποβιβάζονται και μοναδικό αστερίσκο τη διεξαγωγή play off ή όχι.

Αισιόδοξος πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο 19/20 Αυγούστου εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του Δ.Σ. της Super League o Αλέξης Κούγιας.

Με βάση τα όσα δήλωσε στην διάρκεια της Πέμπτης θα εγκριθεί τελικά η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα και στην οποία θα υπάρχει όρος να πέσουν δυο ομάδες και όχι τέσσερις και άρα και το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 θα γίνει με 16 ομάδες.

Αυτό που σημείωσε είναι πως υπάρχει αστερίσκος σχετικά με τη διεξαγωγή των play offs ή όχι και που θα γίνουν μόνο σε περίπτωση που εμμείνει η "NOVA".

Χαρακτηριστικά σημείωσε μεταξύ άλλων:

"Υπάρχει ένα κλίμα αλληλοκατανόησης και διάθεσης να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη "NOVA" και το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά στις 19/8. Υπήρξε σήμερα το Δ.Σ. όπου είχαμε μια καλή συζήτηση. Βρίσκεται σε εξέλιξη η γενική συνέλευση που θα ψηφίσει την προκήρυξη πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα θα γίνει με 16 ομάδες και κρατάμε έναν αστερίσκο για το αν θα πρέπει να γίνουν play off και ποιες ομάδες θα αφορούν, αν θα είναι το 1-5 ή 2-6 ώστε να μετέχει και ο πρωταθλητής.

Επειδή υπάρχει συμφωνία των τεσσάρων μεγάλων και αίτημα να μη γίνουν γιατί καταπονούνται οι ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για τα play off και το να μη γίνουν θα συμβεί μόνο αν συμφωνήσει και η "NOVA" αλλιώς θα γίνουν. Αλλά το συνδρομητικό κανάλι δεν έχει άποψη για το αν θα πρέπει να βγαίνει και πρωταθλητής.

Πάμε για 16 ομάδες και τη επόμενη σεζόν και συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν έχει ενδιαφέρον το πόσες ομάδες αλλά το ποιες ομάδες θα υπάρχουν για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Επίσης πήραμε και ένα ποσό για τη περσινή σεζόν από τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη και περιμένουμε και την πρόταση της ΕΡΤ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ