STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κοπιτσής: "Τη διαφορά οι Μπεργκ και Βάργκας"

Κοπιτσής: "Τη διαφορά οι Μπεργκ και Βάργκας"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χάρης Κοπιτσής, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή ''Για μια μπάλα ζούμε" και μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή ''Για μια μπάλα ζούμε" φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χάρης Κοπιτσής, και μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θυμάται: "Είναι ξεχωριστά παιχνίδια στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή και είχα την τιμή να παίξω σε αρκετά. Καθένα έχει τη δική του ιστορία, αλλά αυτό που μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου είναι το πρώτο μου, το 3-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν είχα βάλει και γκολ".

Για το αν υπάρχει φαβορί στον αγώνα της Κυριακής: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει. Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και θα παίξουν για το αποτέλεσμα. Η Α.Ε.Κ. έχει τύχη να πάρει αποτέλεσμα και ελπίζω να συμβεί αυτό. Πάντως και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς".

Για το αν θα παίξει ρόλο η αλλαγή προπονητή στην Ένωση: "Σε ένα ντέρμπι, οι οδηγίες και οι συμβουλές δε μετρούν τόσο πολύ. Το σημαντικό είναι να καταλάβει ο ποδοσφαιριστής τη σημαντικότητα της στιγμής. Πριν από το παιχνίδι όλα αυτά είναι καλά, αλλά μέσα στο γήπεδο πρέπει να δώσει και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του. Αυτό το κατάλαβα από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα. Πάντα έχω θετική σκέψη για την ομάδα μου και ίσως η αλλαγή προπονητή να της δώσει ώθηση. Ωστόσο, όλα αυτά θα τα δούμε στο γήπεδο".

Για τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: ''Σε ένα ντέρμπι υπάρχει περίπτωση να… ξεπεταχτούν πρωταγωνιστές από εκεί που δεν το περιμένεις. Από τον Παναθηναϊκό, ο Μπεργκ είναι σε υψηλό επίπεδο, ενώ η ΑΕΚ. βασίζεται περισσότερο στη συλλογή δουλειά. Ο Βάργκας είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά με την τεχνική του, ευελπιστούμε να δείξει το ταλέντο του και να πάρει την ομάδα στις… πλάτες του. Ωστόσο, η ομαδικότητα είναι το πιο σημαντικό. Κάποιος παίκτης θα δώσει το στίγμα του, αλλά η νίκη θα έρθει μέσω της ομαδικότητας".

Η πρόβλεψη του για το παιχνίδι: ''Ισοπαλία με σκορ 0-0 ή 1-1. Θα ήθελα βέβαια μία νίκη για την ομάδα μου, για να πάρει το βαθμολογικό αβαντάζ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ