STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κόντρα Σωπήλη-Αναγνώστου για το Πανθρακικός-Παναθηναϊκός

Κόντρα Σωπήλη-Αναγνώστου για το Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Πανθρακικός και Παναθηναϊκός, αν και είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους για αλλαγή στην ημερομηνία της διεξαγωγής της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 15η αγωνιστική, βρήκαν αντίθετη την Super League.

Μια μίνι ένταση προέκυψε στην διάρκεια του Δ.Σ. της Super League και στην συζήτηση για το πρόγραμμα από την 7η έως την 15η αγωνιστική ανάμεσα στον γενικό διευθυντή της Λίγκας Μιχάλη Αναγνώστου και τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Στράτο Σωπήλη.

Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός με την σύμφωνη γνώμη του Πανθρακικού, ζήτησε ο αγώνας με τους Ακρίτες την 15η αγωνιστική στην Κομοτηνή να μην διεξαχθεί Σάββατο το 19/12 αλλά μια μέρα αργότερα αφού και οι δύο ομάδες έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο την Τετάρτη 16/12.

Ο Μιχάλης Αναγνώστου υποστήριξε ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν συμφωνεί η NOVA και έκανε τον Στράτος Σωπήλη να απαντήσει: "Να είσαι πιο προσεκτικός όταν μιλάς για τον Παναθηναϊκό. Ποιον εκπροσωπείς; Τη NOVA ή τη Super League; Αν δεν μπορείς, να φέρουμε κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά σου. Πρέπει να σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές".

Το συγκεκριμένο αίτημα που έγινε από κοινού και από τις δυο ομάδες δεν πέρασε και το παιχνίδι ορίστηκε για το Σάββατο 19/12.

Νωρίτερα το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Αντίθετα όμως αποδεκτό έγινε το αίτημα για να αλλάξει ώρα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (19/10). Το ματς είχε οριστεί για τις 19.30 αρχικά αλλά μετά την κλήρωση του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα μπάσκετ την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 20.30.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι το ένα ματς θα έπεφτε πάνω στο άλλο και φυσικά αυτό δεν ήταν καλό τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τη NOVA που δείχνει και τα δυο πρωταθλήματα.

Οπότε η Λίγκα πήγε δυο ώρες πίσω το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα κάτι που βολεύει φυσικά το τριφύλλι και τους οπαδούς του που θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο αλλά και το συνδρομητικό κανάλι που θα δείξει και τα δυο ματς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ