STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κόντρα Λεβαδειακού - Ηρακλή στο Δ.Σ. της Λίγκας

ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στο Δ.Σ. της Super League υπήρξε κόντρα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ηρακλή για την υπόθεση Πορτουλίδη, με τους Βοιωτούς να θέτουν ζήτημα... υποβιβασμού του "γηραιού" επειδή αποπληρώθηκε εκπρόθεσμα το χρέος στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αν και το κυρίαρχο θέμα στο Δ.Σ. της Super League ήταν αναμφίβολα η επικύρωση της βαθμολογίας, αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και το μοναδικό. Ο Λεβαδειακός έθεσε ζήτημα υποβιβασμού του Ηρακλή για την υπόθεση με τον Νίκο Πορτουλίδη.

Ο νυν άσος του ΟΦΗ πήρε τα χρήματά του εκπρόθεσμα, κάτι το οποίο θα έπρεπε να σημαίνει αφαίρεση βαθμών για τους κυανόλευκους, με τον δικηγόρο του Ηρακλή, κ. Παναγόπουλο να τονίζει πως δεν γίνεται να φωνάζει ο Λεβαδειακός για έναν παίκτη που πήρε τα χρήματά του με λίγες ημέρες καθυστέρηση, όταν υπάρχουν τόσοι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, εξερχόμενος της αίθουσας του Δ.Σ. ανέφερε πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν βρισκόταν στην ημερίσια διάταξη, εντούτοις συζητήθηκε στο τραπέζι, ενώ ο δικηγόρος των Βοιωτών τόνισε πως ο Ηρακλής παρουσίασε συναλλαγματικές που δεν συνιστούν εξόφληση και ως εκ τούτου θα αποφασίσει το επόμενο Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ