STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κόντρα Κούγια-Παναθηναϊκού για... Σπανέα

Κόντρα Κούγια-Παναθηναϊκού για... Σπανέα

Η αναφορά της ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσής της στον Σπανέα προκάλεσε την απάντηση του Παναθηναϊκού και ο Αλέξης Κούγιας αν και παραδέχθηκε το λάθος του επιτέθηκε εκ νέου στο τριφύλλι και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Κόντρα μεταξύ της ΑΕΛ, του Αλέξη Κούγια και του Παναθηναϊκού ξέσπασε την Πέμπτη με εκατέρωθεν ανακοινώσεις, θέσεις και επίσημες δηλώσεις.

Αφορμή αποτέλεσαν όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στην ΕΠΟ για τους ορισμούς των διαιτητών και την παρέμβαση των μελών της ΟΔΠΕ.

Αρχικά η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της πήρε το μέρος της ΚΕΔ εκφράζοντας την στήριξη της και παράλληλα έκανε επίθεση στα μέλη της ΟΔΠΕ Καραμάνη και Σπανέα. Μάλιστα σε ό,τι έχει να κάνει με τον δεύτερο αναφέρθηκε στο πέναλτι που είχε δώσει το 1996 υπέρ του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανιώνιο (το είχε κερδίσει ο Γ.Χ. Γεωργιάδης με τον Αποστολάκη να ισοφαρίζει σε 1-1).

Εκεί όμως υπήρχε ένα μεγάλο λάθος καθώς στην ανακοίνωση της ΑΕΛ μνημονευόταν το όνομα του Δημήτρη Σαραβάκου που εκείνη την περίοδο δεν άνηκε στον Παναθηναϊκό αλλά στην ΑΕΚ. Ενώ επίσης η όλη φάση είχε γίνει εντός της περιοχής.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την απάντηση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ που σχολίασε:

"Δεν του τα είπαν καλά τα παραμύθια του Κούγια και είπε το... ποίημα για πέναλτι εκτός περιοχής που κέρδιζε άλλη ομάδα και όχι ο Παναθηναϊκός.

Αλλά και για ποδοσφαιριστή που δεν αγωνιζόταν στην ομάδα μας τη σεζόν που ανέφερε. Ας μάθει καλά το παραμύθι προτού ξαναμιλήσει για μας".

Λίγες ώρες αργότερα μέσω προσωπικής του δήλωσης ο Αλέξης Κούγιας παραδέχθηκε το λάθος που έκανε μην ενθυμούμενος σωστά το όνομα του παίκτη που είχε κερδίσει το πέναλτι και το διόρθωσε. Θέλησε όμως μέσω της δήλωσης-ανακοίνωσης να επιτεθεί στον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που απάντησε στην πρώτη ανακοίνωση της ΑΕΛ χωρίς όμως να έχει συμβεί κάτι τέτοιο από την πλευρά των πράσινων.

Μεταξύ άλλων στην δήλωση του ο κ. Κούγιας τόνισε:

"Ο Αλαφούζος να μάθει πως το 1996 ο Παναθηναϊκός πήρε το Πρωτάθλημα αντί για την ΑΕΚ με τη μεγάλη ομάδα που είχε τότε, συγγνώμη που έκανα λάθος στον παίκτη, αυτός που κέρδισε το μαϊμού πέναλτι δεν ήταν ο μεγάλος Σαραβάκος αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Βεβαίως το σημαντικό είναι ότι αυτός που το έδωσε και καθόρισε το Πρωτάθλημα ήταν το σημερινό μόνιμο μέλος του θιάσου Θωμαΐδη Γιώργος Σπανέας και εκείνο που θυμάμαι ήταν το χαστούκι που του έδωσε ο Μπέος μετά τον αγώνα.

Με τον Θωμαΐδη, τον Σπανέα, τον Μπέο, με τον Θωμά Μητρόπουλο, τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, τον Δουκάκο, ο Αλαφούζος θα εξυγιάνει το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ