STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κοντονής: "Πρέπει να δοθεί μια παράταση για την Κάρτα Φιλάθλου"

Κοντονής: "Πρέπει να δοθεί μια παράταση για την Κάρτα Φιλάθλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μίλησε για την παρουσία του στο Δ.Σ. της Λίγκας, έκανε λόγο για πνεύμα ειλικρίνειας, και είπε πως πρέπει να δοθεί μια παράταση για την Κάρτα Φιλάθλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Το παρών στο Δ.Σ. της Super League έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος έκανε λόγο για συζήτηση σε πνεύμα ειλικρίνειας ανάμεσα στους προέδρους των ΠΑΕ της Λίγκας και τόνισε πως άκουσε προβληματισμούς απόψεις και προτάσεις και θα ληφθούν σοβαρά υπόψη ενοποιών προσεχών νομοθετικών ρυθμίσεων. Επίσης, είπε πως πρέπει να δοθεί μια παράταση για την Κάρτα Φιλάθλου, η οποία αναμένεται να δοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες.

"Δέχτηκα με χαρά την πρόσκληση να παρευρεθώ στη συνεδρίαση και αποχωρώ με ικανοποίηση. Είχαμε έναν ειλικρινή διάλογο, έθεσα τα ζητήματα που αφορούν την ευταξία στα γήπεδα και την τήρηση των νόμων.

Άκουσα ιδέες απόψεις προτάσεις ζητήματα τα οποία είχαν την καλοσύνη να αναπτύξουν οι εκπρόσωποι των ομάδων, οι πρόεδροι των ΠΑΕ τα οποία συζητήσαμε αναλυτικά σε πνεύμα ειλικρίνειας. Αυτό που θέλει η κυβέρνηση είναι και οι σχέσεις της με τις επαγγελματικές Λίγκες αλλά και με όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες να τις διαπερνά ειλικρίνεια καλή πίστη και κατανόηση των διαφορετικών απόψεων όπου υπάρχουν.

Μπορώ να σας πω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και ζητήματα να επιλύουμε και προβλήματα να λύνουμε. Άλλωστε έχω πει κατ επανάληψη ότι αυτή είναι η δουλειά της Κυβέρνησης. Να λύνει τα προβλήματα και όχι να τα παρατηρεί όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Υπό αυτή την έννοια ότι προβληματισμούς απόψεις και προτάσεις ακούσαμε σήμερα τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη ενοποιών προσεχών νομοθετικών ρυθμίσεων", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για την Κάρτα Φιλάθλου:

"Μου ζήτησαν μια παράταση για την Κάρτα Φιλάθλων. Θεωρώ και εγώ πως μια παράταση πρέπει να δοθεί. Θα δούμε το εύρος της. Σε αυτό όμως το ζήτημα πρέπει να υπάρχει νομοθετική ρύθμιση γιατί η προθεσμία τις 30ης Σεπτεμβρίου προβλέπεται από τον Νόμο. Θεωρώ ότι είναι ένα μέτρο που θα εξυπηρετήσει την ευταξία στα γήπεδα και θα δώσει την δυνατότητα να έρθουν στα γήπεδα οικογένειες. Μπροστά στο να εφαρμοστεί το μέτρο γρήγορα και λίγο προβληματικά, ας δώσουμε μια παράταση για να εφαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποδώσει το μέγιστο δυνατό".

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ