STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κομίνης στο ΟΑΚΑ, Κύζας στη Λεωφόρο

Κομίνης στο ΟΑΚΑ, Κύζας στη Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κομίνης ορίστηκε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ στη Λεωφόρο και στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο σφυρίζει ο Γιώργος Κύζας.

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα δυο κυριακάτικα παιχνίδια (29/5) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί η ώρα διεξαγωγής του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ελέω και του 4ου τελικού της Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ που είναι προγραμματισμένος την ίδια μέρα, εντούτοις το πρόγραμμα προς το παρόν μένει ως έχει εν αναμονή και των τελικών αποφάσεων.

Στη Λεωφόρο (18:15), ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τον Πανιώνιο, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από ήττα. Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κύζας από τον σύνδεσμο της Δράμας, έχοντας για βοηθούς του τον Γιώργο Σταυρουλάκη από το Ρέθυμνο και τον Εμμανουλή Βλάσση από το Λασίθι. Τέταρτος θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Θυμίζουμε πως ο Κύζας είχε σφυρίξει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό και άφησε με παράπονα τους "πράσινους", που είχαν εκδώσει μάλιστα και ανακοίνωση για τις φάσεις που θεωρούν πως αδικήθηκαν. Μεταξύ άλλων, αναφέρονταν στο γκολ της ισοφάρισης με τον Καμπιάσο. Επίσης, ήταν και στη νίκη του "τριφυλλιού" με 2-1 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, όπου και πάλι υπήρξαν παράπονα για την διαιτησία του.

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που έχει οριστεί σε πρώτη φάση στις 20:00, όπως ανέφερε το αρχικό πρόγραμμα, ρέφερι ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας, ο οποίος ήταν διαιτητής και στο ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-2 στη Λεωφόρο. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ