STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κλήσεις σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ

Κλήσεις σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ είναι οι μοναδικές ομάδες που κλήθηκαν σε απολογία από την Super League στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 29-01-2015 και ώρα 13:00 τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό προκειμένου να απολογηθούν για τα όσα έγιναν στα ματς με τον Ολυμπιακό και την Καλλονή αντίστοιχα.

Μάλιστα στο κατηγορητήριο περιγράφεται αναλυτικά και τους λόγους για τους οποίος έχει κληθεί ο Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται το τριφύλλι να τιμωρηθεί με αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι βρισκόμαστε λίγες αγωνιστικές πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κάθε τιμωρία μπορεί να έχει τη δική της σημασία.

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ:Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ολυμπιακός .

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ .

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:διότι: «Κατά τη διάρκεια της πρωινής συνάντησης συμφωνήθηκε η παρουσία 25-30 security στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο του 4ου διαιτητή και έως τη φυσούνα, χωρίς αυτό να τηρηθεί. Δεν τηρήθηκε επίσης και η άδεια σειρά καθισμάτων πίσω από τον πάγκο του 4ου διαιτητή και μέχρι τη φυσούνα, έμπροσθεν ώστε να τοποθετηθούν οι ανωτέρω security.

Αντί αυτών, από την έναρξη του αγώνα και μέχρι την είσοδο των διαιτητών στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης κάθονταν στην πρώτη σειρά καθισμάτων και σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κολλούσαν στα κάγκελα προκειμένου να βρίσουν τον διαιτητή, τον παρατηρητή, την SUPERLEAGUE και τον υπεύθυνο ασφαλείας αυτής.

Λόγω της μη τήρησης των συμφωνηθέντων, ο παρατηρητής του αγώνα αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον αγώνα δίπλα από τη φυσούνα προκειμένου να έχει καλύτερη εικόνα για την ασφάλεια της διεξαγωγής του αγώνα. Καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από τον παρατηρητή του αγώνα, τον έβρισαν, τον απείλησαν, του έριξαν νερά στην πλάτη και στα πόδια και τον έφτυσαν περίπου δέκα (10) φορές» καθώς επίσης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ