STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Κληρώνει" για τον διαιτητή του ντέρμπι

"Κληρώνει" για τον διαιτητή του ντέρμπι

Γιατί οι Αρετόπουλος, Γιάχος, Τριτσώνης θα δουν από την τηλεόραση το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Οι υποψήφιοι για να οριστούν από την λίστα των διεθνών και όχι μόνο.

Τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Super League, το πρόγραμμα της οποίας έχει δύο ντέρμπι (Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ), θα ορίσει το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10) η Κεντρική Επιτροπής Διαιτησίας.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (17/10), έχουν κώλυμα και δεν μπορούν να σφυρίξουν ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ο Θανάσης Γιάχος και ο Σταύρος Τριτσώνης.

Ειδικά το όνομα του ρέφερι από τα Τρίκαλα έχει ακουστεί έντονα τις τελευταίες ημέρες ως υποψήφιος αλλά μαζί με τον Θανάση Γιάχο ήταν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική (4ος και 1ος διαιτητής αντίστοιχα) ενώ ο Σταύρος Τριτσώνης ήταν 4ος στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο 36, παράγραφος 11 του κανονισμού διαιτησίας "απαγορεύεται ο ορισμός διαιτητή, 4ου διαιτητή, βοηθών διαιτητών και επιπρόσθετων βοηθών διαιτητών σε αγώνα της ίδιας ομάδας την επόμενη αγωνιστική ημέρα". Συνεπώς οι τρεις προαναφερόμενοι ρέφερι κατεβαίνουν από το... τρένο.

Οι υπόλοιποι διεθνείς

Από την λίστα των διεθνών απομένουν ο Τάσος Σιδηρόπουλος που τελεί υπό τιμωρία για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ όπου δεν είχε δώσει πέναλτι στην "Ένωση" σε ανατροπή του Σιμόες από τον Κάτσε και μάλλον δύσκολα θα οριστεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ακόμη και αν επιστρέψει στους ορισμούς.

Οι υπόλοιποι διεθνείς είναι ο Χάρης Καλογερόπουλος, ο Ηλίας Σπάθας, ο Μιχάλης Κουκουλάκης και ο Ανδρέας Παππάς με τους δύο τελευταίους και κυρίως τον Αθηναίο ρέφερι να έχει αρκετές πιθανότητες.

Αν ωστόσο, η ΚΕΔ και ο υπεύθυνος ορισμών Φραγκίσκος Σωμαρακάκης κάνει την έκπληξη και δεν ορίσει διεθνή ρέφερι, τότε το όνομα που ακούγεται είναι του Μιχάλη Βοσκάκη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ