STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κίνδυνος για Ατρόμητο, Σπανό, και στο... βάθος ΑΕΚ, Μελισσανίδη

Κίνδυνος για Ατρόμητο, Σπανό, και στο... βάθος ΑΕΚ, Μελισσανίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Σπανός κλήθηκε για το "ντου" στα αποδυτήρια των διαιτητών στον αγώνα στην Ξάνθη στις 16/1 για το ίδιο άρθρο για το οποίο περιμένει απάντηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τις απειλές του διοικητικού παράγοντα της "Ένωσης" στον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκο.

Συμπληρωματική κλήση σε απολογία στον Γιώργο Σπανό και τον Ατρόμητο απηύθυνε το μονομελές πειθαρχικό όργανο τηςSuper Leagueγια το "ντου" του ιδιοκτήτη της ομάδας του Περιστερίου στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τον αγώνα Ξάνθη - Ατρόμητος, στις 16/1.

Ο Γιώργος Σπανός είχε πάει στα αποδυτήρια έξαλλος για την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και σύμφωνα με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα είχε πει στον βοηθό Ευθυμιάδη: "μας κάνεις κηδεία όποτε μας παίζεις.Από δω και πέρα να δούμε πότε θα ξαναπαίξεις".

Ο Ατρόμητος σύμφωνα με το άρθρο 28 με το οποίο κλήθηκε σε απολογία για την Παρασκευή στις 15.00 κινδυνεύει με α. με διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, β. αφαίρεση βαθμών και γ. υποβιβασμός ενώ ο Γιώργος Σπανός με πρόστιμο 20.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από 1-3 έτη.

Κίνδυνος για Ατρόμητο, Σπανό, και στο... βάθος ΑΕΚ, Μελισσανίδη

Με το ίδιο άρθρο κινδυνεύουν ΑΕΚ και Μελισσανίδης

Με το ίδιο άρθρο κινδυνεύει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΑΕΚ για τις απειλές του πρώτου στον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκο στο ημίχρονο του ντέρμπι ανάμεσα στην "Ένωση" και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο τηςSuper Leagueέχει στείλει ερώτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το αν ποιος είναι υπεύθυνος να ασκεί διώξεις για το συγκεκριμένο άρθρο.

Απάντηση είναι άγνωστο αν έχει πάρει, αλλά η ενέργεια του αθλητικού δικαστή, πρωτοδίκη Σπυρίδωνα Καποδίστρια να καλέσει σε απολογία τον Γιώργο Σπανό με το συγκεκριμένο άρθρο, θεωρείται πρόκριμα και για την περίπτωση Μελισσανίδη και την ΑΕΚ που κινδυνεύουν με τις ίδιες ποινές με τις οποίες απειλείται ο Γιώργος Σπανός και ο Ατρόμητος.

ΤοSport24.grπάντως,έχει αποκαλύψει από την αρχή ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν είναι αρμόδια για το άρθρο "28" του πειθαρχικού κώδικα παρά μόνο για τα άρθρα 17-23 και 25-26.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τηςSuper League.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 11/03/2016 και ώρα 15:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 06/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/463536 από 07/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός - ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η παρακάτω συμπληρωματική κλήση αφορά την 18η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ.Σπανό (Πρόεδρο):Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ