STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-0

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-0
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Μέτριος και πάλι ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στην Κέρκυρα. Μπλόκαρε στην διπλή άμυνα των γηπεδούχων, παρόλα αυτά είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ με τον Σαλπιγγίδη. Δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Τσουμάνη στο τέλος του πρώτου μέρους

Ισόπαλο (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Κέρκυρα - ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Σαλπιγγίδη, αλλά προβλημάτισε για δεύτερο σερί ματς απέναντι σε ομάδα που έπαιξε αμυντικά.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Τσουμάνης σημάδεψε το δοκάρι.

Δείτε τη Δευτέρα στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 8η αγωνιστική της Superleague.

Γήπεδο:ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής:Βοσκάκης

Κέρκυρα (Μάντζιος):Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Εντερ, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπουκουβάλας, Λεόν (80' Τσοκάνης), Καραλής, Τσουμάνης (72' Μπάρκογλου), Αγρίτης (66' Γιάντσης)

ΠΑΟΚ (Δώνης):Χακόμπο, Ετο, Κουμάλο (80' Γιάννου), Κατσικάς, Σταφυλίδης, Λάζαρ, Φωτάκης, Πέλκας (61' Γκαρσία), Λίνο (73' Κίτσιου), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Κίτρινες κάρτες:Λάζαρ, Αθανασιάδης, Κίτσιου

Σκόρερ: -

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή με δύο σουτ του Σαλπιγγίδη, ένα στο 4ο λεπτό, το οποίο ήταν άστοχο και ένα στο 10', που η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Την ίδια ώρα ο "Δικέφαλος" ανέκοπτε εύκολα τις επιθέσεις της Κέρκυρας. Στο 15' ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται!

Ο Λίνο έβγαλε τον Σαλπιγγίδη τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο, ο στράικερ του "Δικεφάλου" πλάσαρε, ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Κλάους, ο οποίος δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και στην εξέλιξη της φάσης ο Πέλκας που είχε κάνει την κούρσα δεν πρόλαβε για λίγο να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ο "Δικέφαλος" συνέχισε να πιέζει και στο 21' ο Σταφυλίδης σούταρε δυνατά, όμως, ο Αναστασόπουλος απέκρουσε. Για να γίνει αντιληπτή η εικόνα του ματς αρκεί να αρκεί να αναφέρουμε πως στο 27' η κατοχή μπάλας ήταν 29%-71% υπέρ του ΠΑΟΚ! Ο Φωτάκης ήταν αυτός που πήρε την σκυτάλη και με μακρινό σουτ στο 28' ανησύχησε τον πορτιέρο της Κέρκυρα, ενώ ακολούθησε ένα στείρο δεκάλεπτο, κατά το οποίο ο ρυθμός έπεσε αισθητά.

Στο 44' ο Χακόμπο έδιωξε παρακινδυνευμένα με το κεφάλι, χωρίς, όμως, δυσάρεστες συνέπειες για τον ΠΑΟΚ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε η μεγαλύτερη έως εκείνη την στιγμή ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν αρχικά ο Λεόν σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Χακόμπό έδιωξε δύσκολα και σε δεύτερο χρόνο ο Τσουμάνης ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Ανούσια υπεροχή του ΠΑΟΚ

Το δεύτερο μέρος άρχισε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες και τον ΠΑΟΚ και πάλι να είναι πιο δραστήριος. Στο 54', μάλιστα, ο "Δικέφαλος" έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Λάζαρ εβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Ετο, ο Βραζιλιάνος σέντραρε, η μπάλα πέρασε απ' όλους, έφτασε στον Λίνο στο ύψος της μικρής περιοχής, ο άσος του "Δικεφάλου" πλάσαρε, ο Σαλπιγγίδης παρενέβη στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Αναστασόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς και λίγο αργότερα ο Σταφυλίδης απείλησε με μακρινό συρτό σουτ.

Ο ΠΑΟΚ ναι μεν ασκούσε πίεση, αλλά όσο ο χρόνος περνούσε και οι "ασπρόμαυροι" δεν σκόραραν έμπαινε στην μέση και ο παράγοντας άγχος. Στο 65' δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα δεν ανησύχησε τον Χακόμπο και στο 71' μετά από προσπάθεια του Τσουμάνη η μπάλα κόντραρε και λίγο έλειψε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να αιφνιδιαστεί.

Στο 74' ο Φωτάκης σούταρε από πλάγια θέση, όμως, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Δώνης τα έπαιξε όλα για όλα, περνώντας τον Γιάννου στην θέση του Κουμάλο. Παρόλα αυτά το γκολ δεν ήρθε και ο ΠΑΟΚ έμεινε στην λευκή ισοπαλία στην Κέρκυρα.

Το κλειδί

Ο Αναστασόπουλος που κράτησε όρθια την Κέρκυρα στις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Σαλπιγγίδη

Η απογοήτευση

Η έλλειψη λύσεων για τον ΠΑΟΚ απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
3 Τελικές Προσπάθειες 12
1 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 6
0 Κεφαλιές 2
3 Αποκρούσεις 1
5 Επεμβάσεις 11
19 Κλεψίματα 17
9 Φάουλ 18
1 Οφσάιντ 2
5 Κόρνερ 5
31 Λάθη 38
3/15 Γεμίσματα 7/16
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ