STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρκυρα - ΟΦΗ 2-1

Κέρκυρα - ΟΦΗ 2-1
INTIME SPORTS

Η Κέρκυρα πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 2-1 τον ΟΦΗ. Με δέκα παίκτες οι Φαίακες, απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο 90' για τους Κρητικούς.

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό, ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις και δυο γκολ (από τα τρία) το ένα πιο ωραίο από το άλλο, η Κέρκυρα νίκησε με 2-1, αν και στα τελευταία δέκα λεπτά τα... χρειάστηκε.

Ο ΟΦΗ πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, όμως με τις αλλαγές του ο Νίκος Αναστόπουλος βοήθησε ώστε να ξαναμπει η ομάδα του στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να πάρει κάτι από το ματς.

Γήπεδο: ΕΑΚ

Διαιτητής: Στυλιάρας Δημήτρης (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νιας), Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

4ος: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Παρατηρητής: Ιωάννα Κωνσταντινίδου (Δ. Αττικής)

Καιρός: Αίθριος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης, Μοντέιρο, Ηλιάδης, Λεόν, Αγρίτης, Μπάργκογλου (Γιάντσης 26' - Αρμένης 82'), Καραλής, Κρητικός.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης (Περογαμβράκης 75'), Ζαχαράκης, Ιωαννίδης (Βιτώρος 46'), Σίσιτς, Κουτσιανικούλης (Ζορμπάς 46'), Παπάζογλου.

Σκόρερ: Αγρίτης (28' σουτ), Γιάντσης (32 σουτ) - Σόουζα (55' κεφαλιά)

Κάρτες: Γιάντσης ( 35 κίτρινη), Λεόν (38' κίτρινη), Κοντοδήμος (65' κίτρινη), Κοντοδήμος (77' κόκκινη -2η κίτρινη-), Καραλής (79' κίτρινη), Χαριτωνίδης (94' κίτρινη).

Ξεκίνημα χωρίς φάσεις

Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο ξεκίνημα του με την Κέρκυρα να πιέζει την άμυνα του ΟΦΗ χωρίς ωστόσο να κάνει φάσεις μπροστά από την εστία του Γουναδίρη. Στο 19ο λεπτό ο Γιώργος Μπάρκογλου έκανε το πρώτο επικίνδυνο σουτ της αναμέτρησης, όμως ο Γουναρίδης ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε εύκολα.

* Χαρακτηριστικό του αγώνα πως μέχρι το 25' οι τελικές ήταν 6-0 υπέρ της Κέρκυρας

Γκολάρες από Αγρίτη, Γιάντση

Η υπεροχή της Κέρκυρας μετουσιώθηκε σε γκολ και τι γκολ! Ο Αγρίτης έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Εκεί έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ με το εξωτερικό του παπουτσιού του, με αποτέλεσμα να "κρεμάσει" τον Γουναρίδη! Από τα πιο όμορφα γκολ που έχουμε δει τελευταία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Φαίακες έκαναν δυο τα τέρματα τους με μία ακόμα εντυπωσιακή ενέργεια. Ο Γιάντση έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή, ξεπέρασε δυο αντιπάλους και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων της εστίας του Γουναρίδη.

Μείωσε ο ΟΦΗ

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Κέρκυρα να χάνει μία καλή ευκαιρία στο 48', όταν ο Κρητικός από καλή θέση έκανε ένα σουτ, όμως ο Αναστασόπουλος σε καλή θέση έπεσε και έδιωξε. Ο ΟΦΗ πάντως μείωσε το σκορ στο 55ο λεπτό, όταν μετά από μία σέντρα ο Σόουζα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε από πολλούς και κατέληξε στην εστία του Αναστασόπουλου.

Στο 76ο λεπτό τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Κέρκυρα, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Κοντοδήμος, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Απίστευτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ

Στο 90ο λεπτό οι Κρητικοί έχασαν την ευκαιρία της ημέρας. Ο Περογαμβράκης μόνος στο δεξί δοκάρι δεν μπόρεσε να στείλε τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Αναστασόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας εξουδετερωμένο, όμως η μπάλα έφυγε άουτ!

MVP του αγώνα

Αναστασόπουλος και Λεόν έκαναν καλές εμφανίσεις. Ο έμπειρος πορτιέρο της Κέρκυρας κράτησε ζωντανή την ομάδα του όταν έμεινε με δέκα παίκτες, ενώ ο Ισπανός μέσος ήταν εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο.

Αδύναμος κρίκος

Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου δεν έχουν δώσει το κάτι παραπάνω στον ΟΦΗ. Ειδικά ο δεύτερος έχασε απίστευτη ευκαιρία προ κενής εστίας για να ισοφαρίσει!

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 1
0 Ασίστ 1
15 Τελικές Προσπάθειες 5
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
3 Κεφαλιές 3
2 Αποκρούσεις 3
11 Επεμβάσεις 23
32 Κλεψίματα 23
17 Φάουλ 17
2 Οφσάιντ 3
11 Κόρνερ 4
40 Λάθη 46
7/32 Γεμίσματα 8/23
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ