STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κέρδισε τον ΠΑΣ, έχασε τον Αγκάνοβιτς η ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ κέρδισε 2-1 σε φιλικό τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά έχασε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αγκάνοβιτς ο οποίος αποχώρησε με κάταγμα στο μετατάρσιο του χεριού του.

Νικηφόρο ήταν το φιλικό τεστ για την ΑΕΛ η οποία επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 αλλά στάθηκε άτυχη καθώς είδε τον Αγκάνοβιτς να τραυματίζεται στο μετατάρσιο του χεριού του και πιθανότατα να χάνει τη πρεμιέρα της Super League.

Οι γηπεδούχοι και στο ματς με τον ΠΑΣ είχαν παράπονα από τη διαιτησία και το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Η ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41' όταν ο Γιαννιτσάνης άνοιξε το σκορ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή από τον Τζημόπουλο.

Το 1-1 έγινε στο 60' όταν ο ΠΑΣ χτύπησε στην αντεπίθεση με το Νικολιά ο οποίος σούταρε και νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.

Οι "βυσσινί" πήραν ξανά το προβάδισμα μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ όταν ο Κρίζμαν βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε ξανά και έκανε το 2-1 στο ματς.

ΑΕΛ (Α. Πάους):Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο(65′ Φατιόν), Κόντορ( 65′ Γουάλας), Γκόλιας, Ζίζιτς (46′ Φάρκας), Ανδρεόπουλος(65′ Ναζλίδης), Αγκάνοβιτς(λ.τ. 40′ Αναστασόπουλος(76′ Ντέλετιτς)), Λαμπρόπουλος(65′ Μασούρας), Γιαννιτσάνης(65′ Κρητικός), Κουτσιανικούλης(65′ Κρίζμαν), Περόνε (46′ Ντοντό).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης):Βελλίδης, Τζημόπουλος(76′ Μαυροπάνος), Μπέριος (46′ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (46′ Καρανίκας), Γιάκος (66′ Μπέτρα), Γαρουφαλιάς (61′ Λίλα), Νικολιάς (61′ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (46′ Κοζορώνης), Ναδάλες, Κόντε (85′ Παπαδόπουλος)

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων). Βοηθοί: Ακρίβος, Μάνος (Λάρισας).


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ