STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κεντρικό θέμα στη "Marca": "Στο γήπεδο με πιστόλι"

Κεντρικό θέμα στη "Marca": "Στο γήπεδο με πιστόλι"

Στα κεντρικά θέματα της "Marca", φιγουράρει η φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με την ισπανική εφημερίδα να διαπιστώνει με έκπληξη "ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρει πιστόλι".

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα, "Marca", έχει την είδηση για τα γεγονότα της Τούμπας στα κεντρικά της θέματα. Στην κορυφαία ισπανική εφημερίδα φιγουράρει η φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με την ισπανική εφημερίδα να διαπιστώνει με έκπληξη "ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρει πιστόλι".

"Το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ για τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Ελλάδα έδειξε ακόμη μία φορά την ατυχία που επιβάλλουν οι ultras στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν, πριν μερικές εβδομάδες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν ένα ρολό χαρτί στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, τώρα το φαινόμενο έχει γίνει... θεσμός.

Ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι απορρίπτουν την απόφαση του διαιτητή. Δεν έμεινε μόνο εκεί το πράγμα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κυνηγήσει το διαιτητή, ο οποίος γρήγορα πήγε στα αποδυτήρια με τους βοηθούς του.

Σε εικόνες που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, ο Σαββίδης φέρει στη ζώνη μία θήκη με ένα πιστόλι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απείλησε τον διαιτητή και τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι εγκατέλειψαν το γήπεδο έντρομοι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ