STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καυγάς Κούγια - Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου

Καυγάς Κούγια - Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ΑΕΛ - Πλατανιάς με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Γιώργο Παράσχο, να έχει έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος ήταν στην αίθουσα.

Όσο ήρεμα κύλησε εντός αγωνιστικού χώρου η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά (0-0) για τη 17η αγωνιστική της Super League, άλλο τόσο επεισοδιακό ήταν το κλίμα μετά τη λήξη του ματς κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας, Γιώργος Παράσχος, κατήγγειλε ότι ο Αλέξης Κούγιας έβριζε τον ίδιο και τον βοηθό του από το εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, ενώ υποστήριξε ότι είναι "κρίμα, απαράδεκτο και ντροπή για την ΑΕΛ" να έχει τέτοιο πρόεδρο.

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που παλέψαν για το τρίποντο. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν λίγο καλύτεροι από την Λάρισα και είχαμε μια άτυχη στιγμή στην φάση του δοκαριού (σ.σ το δεύτερο) να πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω πως αυτός ο βαθμός θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως είναι κρίμα για την Λάρισα που έχει πρόεδρο τον Κούγια. Στο 20ολεπτο ήρθε ο κ. Κούγιας και μας έβριζε όλους στον πάγκο. Αυτό είναι απαράδεκτο και ντροπή για την ΑΕΛ που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και κύπελλα", υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος για να λάβει την οργισμένη απάντηση του Αλέξη Κούγια (σ.σ ήταν παρών στην αίθουσα), ο οποίος φέρεται να χαρακτήρισε τον Πλατανιά ως "ομάδα του συστήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σημάδευαν τα δοκάρια στη Λάρισα, στο 0-0 ΑΕΛ και Πλατανιάς
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ