STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κατσογιάννης: “Μέχρι το 2019 η συμφωνία με την Superleague"

Κατσογιάννης: “Μέχρι το 2019 η συμφωνία με την Superleague"

Ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet, Γρηγόρης Κατσογιάννης, μίλησε στον Sport24 Radio, στην εκπομπή «Fever Pitch», με τους Θέμη Καίσαρη και Σταύρο Γεωργακόπουλο για την ανανέωση της συμφωνία της NOVA με τη Superleague μέχρι το 2019.

Στο Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fever Pitch" φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet, Γρηγόγης Κατσογιάννης και μίλησε για την επέκταση στη συμφωνία με την Super League μέχρι το 2019.

Για τη συμφωνία και το ποσό της επέκτασης της συνεργασίας της Nova με τη Σούπερ Λιγκ:
“Η συμφωνία επεκτείνεται μέχρι το 2019. Δεν θα ήθελα να πω τα ποσά, θα τα καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές, όταν έρθει η ώρα”.

Για τον κίνδυνο του GREXIT:
“Με κάθε τρόπο έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι ένα θέαμα και όχι ένας χώρος βίαιων αντιπαραθέσεων. Είμαστε υπέρ οποιασδήποτε ενέργειας, ώστε να αποφευχθούν όλες αυτές οι καταστάσεις. Το να αποκλειστούν όμως οι ομάδες μας και η εθνική από τις διεθνείς διοργανώσεις, θα είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο”.

Για τις εικόνες που αποφεύγει να δείχνει το συνδρομητικό και τις ρήτρες που δεν υπάρχουν στη συμφωνία, για υβριστικά πανό και άλλες ασχήμιες:
“Είναι μια πολύ καλή ιδέα για τους διοργανωτές, όπως συμβαίνει στους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Σε συνεργασία με την εταιρεία μάρκετινγκ, σκοπός είναι να προστατευθεί το προϊόν, ώστε να μην φτάνουν τέτοιες εικόνες στα σπίτια. Να δουλέψουμε για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, να προβάλλεται η καλύτερη δυνατή εικόνα”.

Για το αν θα συνεχιστεί η αποφυγή σχολίων, κατά τη μετάδοση των αγώνων, για τις αμφισβητούμενες φάσεις: “Έχουμε αποφασίσει ως εταιρεία να εφαρμόζουμε έναν κώδικα μετάδοσης αγώνων. Αυτό γίνεται χωρίς να προάγει οποιαδήποτε οπαδική βία, να δίνουμε στον τηλεθεατή να βγάζει μόνος του το συμπέρασμα. Όχι να παίρνουμε το υποδεκάμετρο και να μετράμε το κάθε τι”.

Για το γεγονός ότι απέχουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ:
“Πρόκειται για συμφωνία κεντρικής διαχείρισης. Ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν υπογράψει μέχρι το 2017. Και το 2013 δεν είχε υπογράψει ο Παναθηναϊκός, αλλά το έπραξε τελικά μετά από έξι-επτά μήνες. Είναι ανοιχτό το θέμα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Με τη συμφωνία που πετύχαμε, επιβεβαιώνουμε την εμπιστοσύνη μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επενδύουμε στη χώρα μας στο πιο δημοφιλές σπορ. Το προσφέρουμε στους συνδρομητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ