STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κατέθεσαν έφεση οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για την τιμωρία των Πειραιωτών

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να καταθέσει έφεση σχετικά με τη πρωτόδικη απόφαση όσων συνέβησαν στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Έφεση κατέθεσε και ο ΠΑΟΚ, ζητώντας αφαίρεση έξι βαθμών στους Πειραιώτες.

Σήμερα το πρωί (28/4) βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατέθεσε έφεση αναφορικά με την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, η οποία επέβαλε συνολικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας για τέσσερις αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να ρίξουν την ποινή που τους επιβλήθηκε και σήμερα, Παρασκευή, ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσαν να βρεθούν στο Πάρκο Γουδή και να καταθέσουν την έφεσή τους, ελπίζοντας σε μείωση των αγωνιστικών χωρίς θεατές στο φαληρικό γήπεδο, ίσως και του ποσού που καλούνται να πληρώσουν.

Κάτι ανάλογο έκανε με τη σειρά του και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βέβαια προσδοκά το εντελώς ανάποδο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ επιδιώκει την αφαίρεση έξι βαθμών στον Ολυμπιακό για τα γεγονότα μετά το ματς με την "Ένωση".

"Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε ένοχος σε όλες τις κατηγορίες, επιθέσεις σε διαιτητή, β παρατηρητή κλπ. Ο παρατηρητής που έγραψε έκθεση, με απώθηση και εξύβριση τιμωρήθηκε σκληρά γιατί έγραψε ελλιπή έκθεση Η τιμωρία πρωτόδικα είναι μικρή, γι' αυτό θα ασκήσουμε έφεση ως ΠΑΕ", έλεγαν οι άνθρωποί του μετά την γνωστοποίηση της απόφασης.

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ως θετικό γεγονός ότι η Πειθαρχική έκανε δεκτή την παρέμβαση του και ότι η ποινή του Ολυμπιακού για όλα τα αδικήματα, δίνει περιθώρια για δικαιότερη τιμωρία. Την ερχόμενη Τετάρτη (3/5) αναμένεται να εκδικαστούν οι εφέσεις των δυο πλευρών και σίγουρα υπάρχει αγωνία για την απόφαση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ