STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καρτάκιας ο Παναιτωλικός, "άτακτος" ο ΠΑΟΚ

Καρτάκιας ο Παναιτωλικός, "άτακτος" ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Τον τίτλο της πιο "'άτακτης" ομάδας του πρωταθλήματος πήρε ο Παναιτωλικός με την ομάδα του Αγρινίου να έχει δεχτεί τις περισσότερες κάρτες στην διάρκεια της σεζόν. Δείτε αναλυτικά τους πιο άτακτους του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr έψαξε να βρει ποια ήταν η πιο άτακτη ομάδα της φετινής σεζόν, ποιος ήταν ο πιο άτακτος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος και ποια ομάδα αντίκρισε τις λιγότερες κίτρινες κάρτες καθώς και την ομάδα που κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς να δεχτεί ούτε μια κόκκινη κάρτα.

Ας ξεκινήσουμε με την ομάδα που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στις κάρτες και αυτή είναι ο Παναιτωλικός. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου αντίκρισαν 102 φορές την κίτρινη κάρτα του εκάστοτε διαιτητή και τρεις φορές είδαν την κόκκινη να βγαίνει από το τσεπάκι των ρέφερι. Όσο για τους ποδοσφαιριστές που πήραν τις περισσότερες κίτρινες ήταν οι Μαρτίνες, Γοδόι.

Τον Παναιτωλικό ακολούθησε η ομάδα της SKODA Ξάνθης με τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου να δέχονται 98 κίτρινες κάρτες και τέσσερις κόκκινες ενώ την πρώτη τριάδα κλείνει ο Αστέρας Τρίπολης με 92 κίτρινες και 4 κόκκινες.

Τις περισσότερες κόκκινες ο ΠΑΟΚ

Σε ότι έχει να κάνει με τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας με 91 κίτρινες κάρτες και δυο αποβολές ενώ ο ΠΑΟΚ στην 5η θέση με 89 κίτρινες και τις 8 κόκκινες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα μαζί με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός τώρα είναι η ομάδα με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες καθώς στην σχετική λίστα είναι μόνο πάνω από τη Νίκη Βόλου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα μετά από 15 αγώνες ενώ είναι και η μοναδική ομάδα που οι παίκτες της έβγαλαν τη σεζόν χωρίς να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα. Χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές του Περέιρα είδαν 49 κίτρινες.

Οι πιο άτακτοι ποδοσφαιριστές

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που αποδείχτηκαν ιδιαίτερα άτακτοι στην πρώτη θέση της λίστας με τρεις αποβολές είναι ο Θοδωρής Τριποτσέρης ο οποίος αντίκρισε και τις τρεις κόκκινες όταν αγωνιζόταν στον ΟΦΗ.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που είδαν περισσότερες φορές την κίτρινη κάρτα αυτοί ήταν οι Τασουλής (Πανιώνιος), Γκόμες (Κέρκυρα) και Γκοϊάν (Αστέρας Τρίπολης) που είχαν από δώδεκα.

Δείτε παρακάτω τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες κίτρινες από κάθε ομάδα:

Πανιώνιος: Τασουλής 12

Κέρκυρα: Γκόμες 12

Αστ. Τρίπολης: Γκοιάν 12

Λεβαδειακός: Ζίτο 11

Καλλονή: Κεϊτά 11

Πλατανιάς: Τετέ 10

Ξάνθη: Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι 10

ΠΑΟΚ: Κάτσε 10

Παναθηναϊκός: Σίλντενφελντ, Μπούρμπος 10

Βέροια: Αμαραντίδης 10

Εργοτέλης: Λυκογιάννης 9

Παναιτωλικός: Μαρτίνες, Γοδόι 9

ΠΑΣ Γιάννινα: Χαρίσης, Λίλα 8

Πανθρακικός: Μεχία, Εμπόου, Ποτουρίδης 8

Ατρόμητος: Κιβρακίδης, Δημούτσος, 7

ΟΦΗ: Τριποτσέρης, Τζόρτζ 6

Νίκη Βόλου: Κοτσαρίδης 6

Ολυμπιακός: Μαζουακού 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΜΑΔΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ (ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ) ΚΟΚΚΙΝΗ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 102 2 1
SKODA ΞΑΝΘΗ 98 3 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 92 3 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 91 2 -
ΠΑΟΚ 89 5 3
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 84 3 2
ΒΕΡΟΙΑ 83 3 3
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 81 4 1
ΚΕΡΚΥΡΑ 81 3 1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 77 2 4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 76 - 2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 75 2 2
ΚΑΛΛΟΝΗ 72 7 -
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 72 3 1
ΟΦΗ 66 5 3
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 64 6 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 49 - -
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 36 1 1

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ