STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Καρφώνει" ΕΠΟ σε FIFA, UEFA και πάει στον Κοντονή

"Καρφώνει" ΕΠΟ σε FIFA, UEFA και πάει στον Κοντονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστολή της Super League για το μπάχαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συνάντηση την Πέμπτη (1/9) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Επιστολή σε FIFA, UEFA με κοινοποίηση στην ΕΠΟ και το υφυπουργείο Αθλητισμού αποφάσισαν (όχι ομόφωνα) και έστειλαν, έπειτα από ψηφοφορία που έγινε στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης, οι ΠΑΕ της Super League.

Σε αυτήν καταγγέλλουν την ΕΠΟ ως υπεύθυνη για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα. Επίσης, κατηγορούν τον Γιώργο Γκιρτζίκη για την ματαίωση της συνάντησης για την διαιτησία που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη (30/8) παρουσία του εκπροσώπου της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη καθώς επίσης και για την μη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί, όπως υποστηρίζουν, για το ισπανικό μοντέλο, στην διαιτησία.

Ο επανεκλεγείς στην προεδρία του συνεταιρισμού, Γιώργος Στράτος, θα έχει την Πέμπτη (1/9), συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή. Ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης θέλει να παρουσιάσει τα ζητήματα που έχουν σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την απόφαση για αναβολή που έχει πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Ανάλογη κίνηση είχε κάνει και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας Χρήστος Δάρρας, την επομένη της παραίτησης του Γιώργου Στράτου στις 18 Αυγούστου αλλά είχε πάρει απάντηση από τον υφυπουργό Αθλητισμού να απευθυνθεί στην ΕΠΟ.

Η Super League, εξάλλου, φέρεται αποφασισμένη να τραβήξει το σχοινί στα άκρα με την ΝΟVA. Όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης, μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα θα στείλει εξώδικο στο συνδρομητικό για την μη καταβολή των συμφωνηθέντων για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Επίσης, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να αρχίσει (όταν αρχίσει) από την 1η αγωνιστική και όχι από την τρίτη όπως ζητούσε η NOVA.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ