STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καπετάνος: "Από τη στιγμή που το θέμα πήρε διαστάσεις, βγήκαν ανακοινώσεις οπαδών"

Καπετάνος: "Από τη στιγμή που το θέμα πήρε διαστάσεις, βγήκαν ανακοινώσεις οπαδών"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παντελής Καπετάνος υποστήριξε στον Sport24 Radio 103,3 ότι από τη στιγμή που η ιδέα να ταξιδέψουν μαζί στο ίδιο πούλμαν φίλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου πήρε διάσταση, υπήρξαν αντιδράσεις με ανακοινώσεις οπαδών.

Πριν λίγες ημέρες το Sport24.gr έφερε στο φως την υπέροχη πρωτοβουλία που πήρε ο Παντελής Καπετάνος μαζί με συμπολίτες του στην Πτολεμαΐδα.

Συμφώνησαν να ταξιδέψουν στην Αθήνα με πούλμαν (577 χιλιόμετρα, 5 ώρες και 40 λεπτά), μέσα στο οποίο θα είναι 25 φίλαθλοι της ΑΕΚ και 25 του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων πρόκειται για καταστηματάρχες, ιατρούς και αστυνομικούς που ζουν στην Πτολεμαΐδα, οι οποίοι είναι φίλοι μεταξύ τους, αγαπούν τις ομάδες τους, συζητούν καθημερινά γι' αυτές και τις στηρίζουν με τρόπο αγνό. Μάλιστα απέστειλαν mail - το οποίο μπορέσατε να διαβάσετε στο Sport24.gr - στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την οποία ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία τους και ρώτησαν πόσο εφικτό είναι να υλοποιηθεί.

Ο πρώην επιθετικός των Ηρακλή, ΑΕΚ, Στεάουα, Κλουζ, Ξάνθης και Βέροιας φιλοξενήθηκε στον αέρα του "Sport24 Radio" και στην εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες" με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη.

Ο Παντελής Καπετάνος αποκάλυψε ότι από τη στιγμή που το θέμα πήρε διάσταση, υπήρξαν αντιδράσεις με ανακοινώσεις οπαδών. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι αυτό τον πεισμώνει περισσότερο.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε "Μήπως το Grexit μας κάνει καλό;" και υποστήριξε ότι "εάν είναι καλό να μας έρθει". Αναλυτικά όσα είπε:

"Τα συγχαρητήρια είναι για τον κόσμο που θέλει να το κάνει. Προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε και να δούμε αν είναι εφικτό. Θέλω να ευχαριστήσω και το Sport24.gr, διότι μέσω αυτού πήρε μία τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα. Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες. Είναι μία καλή κίνηση κι αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει. Πρέπει να ξεπεράσουμε το παρασκήνιο που υπάρχει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

Είναι αδύνατον να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα άνθρωποι από συνδέσμους και γενικότερα οργανωμένοι. Είναι απλοί οπαδοί που αγαπούν την ομάδα τους και θέλουν να πάρει ο σύλλογος που υποστηρίζουν το Κύπελλο. Από την πρώτη ημέρα που μαθεύτηκε, τα τηλέφωνα δε σταμάτησαν να χτυπούν. Είναι μία πολύ καλή ιδέα, μία συμβολική κίνηση. Απευθυνθήκαμε στην ΕΠΟ, αλλά δεν έχουμε ακόμα καμία ενημέρωση. Είμαστε σε αναμονή, καθώς την Παρασκευή πάρθηκε η απόφαση για τα εισιτήρια. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αυτό που θέλουμε είναι να καθίσουμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Αν δε γίνει αυτό δεν υπάρχει λόγος να κατέβουμε. Θέλουμε να δούμε μαζί το παιχνίδι και όταν τελειώσει να γυρίσουμε όλοι μαζί».

Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν:« Από τη στιγμή που το θέμα πήρε διαστάσεις, έχουν βγει κάποιες ανακοινώσεις από συνδέσμους οπαδών από την Πτολεμαΐδα. Αυτά τα θεωρώ βλακείες και μας πεισμώνουν περισσότερο, αφού δεν είναι καθαρά δική μου πρωτοβουλία».

Για την πιθανότητα του Grexit:« Πιο καταστροφική εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρξει. Πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας. Μήπως το Grexit μας κάνει καλό; Αναρωτιέμαι. Αν είναι για καλό ας έρθει».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ