STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καλύτερη η προσφορά της Alter Ego του Μαρινάκη από του ΟΠΑΠ

Καλύτερη η προσφορά της Alter Ego του Μαρινάκη από του ΟΠΑΠ
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυο προτάσεις, όπως αναμενόταν, κατατέθηκαν για την χορηγία του πρωταθλήματος της Super League. Μια από την "Alter Ego", συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, που προσφέρει περισσότερα από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Την Τετάρτη (12/10) το μεσημέρι έληγε η διορία για την κατάθεση επίσημης πρότασης για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος της Super League. H "Alter Ego" και η ΟΠΑΠ Α.Ε. ήταν οι μόνες εταιρείες που είχαν δείξει ενδιαφέρον και κατέθεσαν την πρόταση τους, χωρίς να υπάρξει τρίτη.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτές τις δυο, θα αποφασίσουν οι ομάδες ποια είναι η πιο συμφέρουσα, ώστε να την αποδεχθούν.

Οι φάκελοι έχουν ήδη ανοιχτεί και τα στοιχεία έχουν αποσταλεί στις ομάδες προκειμένου να έχουν μια πρώτη ενημέρωση για τους όρους και τις προσφορές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική προσφορά της "Alter Ego" του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Στο εξής, θα τρέξουν οι εξελίξεις με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, να έχει συνάντηση την Δευτέρα (17/10) με τους ιθύνοντες των εταιρειών για να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες και εν συνεχεία θα ληφθεί η όποια απόφαση.

Ας δούμε αναλυτικά τι προσφέρουν οι δυο εταιρείες:

Αρχικά η πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι για τέσσερα χρόνια (2+2) με την ΟΠΑΠ Α.Ε. να ζητάει το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης ενώ τα χρήματα που προσφέρει έχουν ως εξής:

1,275 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο.
2,00 εκατ. ευρώ τον δεύτερο χρόνο.
2,5 εκατ. ευρώ τον τρίτο χρόνο.
3,0 εκατ. ευρώ τον τέταρτο χρόνο.

Από την άλλη πλευρά η πρόταση της "Alter Ego" υπερέχει σε χρήματα κατά 1,225 εκατ. ευρώ της ΟΠΑΠ καθώς η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη προσφέρει τα εξής χρήματα:

2,0 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο.
2,5 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο χρόνο.

Η πρόταση της "Alter Ego" όμως είναι όμως για δυο χρόνια και όχι για τέσσερα όπως η αντίστοιχη του ΟΠΑΠ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η προσφορά που κατέθεσε τώρα η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι κατά 275.000 μικρότερη από την αρχική την οποία είχε απορρίψει η Super League παρά το γεγονός ότι ΑΕΚ, Βέροια, Πλατανιάς, Κέρκυρα, Ξάνθη και Ατρόμητος είχαν πει το ναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ