STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Και ο Σαββίδης για χορηγία στη Super League

Και ο Σαββίδης για χορηγία στη Super League
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προσφορά για χορηγία στη Super League έχει καταθέσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της εταιρείας DIMERA, Ιβάν Σαββίδης. Δίνει 5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια.

Μετά τον ΟΠΑΠ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόταση για χορηγία στη Super League έχει καταθέσει και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της εταιρείας DIMERA, Ιβάν Σαββίδης. Η ενημέρωση που υπάρχει αναφέρει ότι προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια.

Στον Δικέφαλο υποστηρίζουν ότι ξέρουν πως η πρότασή τους κατατέθηκε εκπρόθεσμα, καθιστούν σαφές, ωστόσο, ότι αν η Λίγκα πει το "ναι", τότε τα χρήματα θα δοθούν και το deal θα κλείσει. Υπενθυμίζεται ότι πρόταση έχει κάνει και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της εταιρείας "ALTER EGO", Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος προσφέρει 2,0 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο χρόνο.

Από τη μεριά του ο ΟΠΑΠ είχε καταθέσει πρόταση για τέσσερα χρόνια (2+2), ζητώντας το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης, ενώ τα χρήματα που προσφέρει έχουν ως εξής: 1,275 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 2,00 εκατ. ευρώ τον δεύτερο χρόνο, 2,5 εκατ. ευρώ τον τρίτο χρόνο και 3,0 εκατ. ευρώ τον τέταρτο χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι η διορία για την κατάθεση επίσημης πρότασης για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος της Super League έληγε την Τετάρτη (12/10) το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ