STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ20: Ζωντανός με Σέχου στο 90' ο Παναθηναϊκός, 2-2 με τον Πανιώνιο

Κ20: Ζωντανός με Σέχου στο 90' ο Παναθηναϊκός, 2-2 με τον Πανιώνιο
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με 2-0 αλλά ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε επτά λεπτά και πήρε έναν πόντο που τον κρατάει μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ζωντανός στην υπόθεση τίτλος έμεινε ο Παναθηναϊκός παρά την ισοπαλία του, 2-2 με τον Πανιώνιο, εκτός έδρας. Οι πράσινοι μπορεί να έχασαν έτσι έδαφος και μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης να είναι τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά κατακτώντας την επόμενη εβδομάδα το τρίποντο στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα περάσουν και πάλι στην πρώτη θέση. Άλλωστε το τριφύλλι είχε επικρατήσει και στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί οι πράσινοι έμειναν ζωντανοί χάρη σε ένα γκολ του Σέχου στο 90' που τους έδωσε και τον βαθμό της ισοπαλίας. Το τριφύλλι ήταν αρκετά κακό και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 65' αλλά με δυο γκολ σε επτά λεπτά πήρε την ισοπαλία και τον βαθμό που τον κρατάει μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Το 1-0 έγινε στο 9' από τον Δημητρίου με προβολή ενώ στο 65' ο Τσιντώνης με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Ο Παναθηναϊκός τα έπαιξε όλα για όλα και μείωσε αρχικά στο 83' με τον Ντόκο μετά από ατομική ενέργεια και στο 90' ο Σέχου με προβολή έδωσε τον βαθμό στους πράσινους.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Αγγέλης, Μπέτσας, Μίκο, Γιαννής, Φίλον (68' Οικονόμου), Σουσώνης (15' λ.τρ. Γρηγορόπουλος), Καραχάνας, Τσιντώνης (68' Μιτζάλι), Δημητρίου, Μαχαίρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Ξενόπουλος (46' λ.τρ. Χαλκίδης), Οικονομόπουλος, Ντόκο, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Σκεντεράι (65' Ξεπαπαδάκης), Καλομοίρης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Δουγένης (46' Παπαδόπουλος)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ