STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ20: Κυριακή στις 12π.μ. το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ

Κ20: Κυριακή στις 12π.μ. το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ

Η Super League όρισε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει το πρωτάθλημα σε επίπεδο Νέων για την Κυριακή το μεσημέρι στο "Γ. Καλαφάτης".

Τη Κυριακή το μεσημέρι με ώρα έναρξης στις 12:00π.μ. θα διεξαχθεί στο "Γ. Καλαφάτης" το σπουδαίο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ένα ματς που αναμένεται να κρίνει το φετινό πρωτάθλημα καθώς οι δυο ομάδες προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα της Super League με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει το προβάδισμα και τους πράσινους να έπονται τρεις βαθμούς πίσω τους.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Κυριακής θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να ισοβαθμήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο με 1-0 με γκολ που είχε πετύχει ο Σέχου. Αν οι πράσινοι πάρουν το τρίποντο μετά θα θέλουν το δυο στα δυο στις αναμετρήσεις που απομένουν με Πλατανιά και Ξάνθη εντός έδρας για να πάρουν το πρωτάθλημα.

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχοντας το πλεονέκτημα της βαθμολογικής διαφοράς θα αγωνιστεί στο "Γ. Καλαφάτης" για δυο αποτελέσματα. Καθώς πλην της νίκης τον βολεύει και η ισοπαλία που θα αφήσει τη διαφορά των δυο ομάδων στα ίδια επίπεδα. Άλλωστε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά και θα κρατάει την τύχη και το πρωτάθλημα στα χέρια του.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους χωρίς μεγάλα προβλήματα και το πιθανότερο είναι πως και οι δυο σύλλογοι θα έχουν στην ενδεκάδα τους και φυσικά στην αποστολή νεαρούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που κάνουν προπονήσεις με τις πρώτες ομάδες. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ θα έχει στη σύνθεση του μεταξύ άλλων τους Σιαμπάνη, Λυράτζη, Κόζακ και αρκετούς ακόμα που είναι επαγγελματίες και παίζουν με την Κ20.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Παναθηναϊκό με τους Μαυρομάτη, Κουντουριώτη, Θεοχάρη και αρκετά ακόμα παιδιά που προπονούνται με την πρώτη ομάδα να αγωνίζονται στο ματς της Κυριακής.

ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Στο παιχνίδι της Κυριακής τώρα αναμένεται να βρεθεί και αρκετός κόσμος. Ίσως περισσότερος από κάθε άλλη φορά φέτος στο "Γ. Καλαφάτης" λόγω της σημασίας του αγώνα των δυο ομάδων. Οι φίλοι των πράσινων γνωρίζουν ότι με νίκη ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έρθει αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουν να βοηθήσουν όσο μπορούν με την παρουσία τους και τη στήριξη τους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΠΑΟΚ 27 69
2. Παναθηναϊκός 27 66
3. Ολυμπιακός 28 63
4. Ατρόμητος 27 49
5. Αστέρας 27 43
6. ΑΕΚ 27 42
7. Παναιτωλικός 26 41
8. Πανιώνιος 27 41
9. Ξάνθη 27 41
10. Λεβαδειακός 27 32
11. ΠΑΣ Γιάννινα 26 29
12. Λαμία 28 25
13. Πλατανιάς 25 21
14. Κέρκυρα 26 17
15. ΑΕΛ 28 16
16. Απόλλων Σμ. 27 13

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ