STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ20: Πέρασε από τη Λαμία και έπιασε κορυφή ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Λαμίας με 2-1 με τον Εμμανουηλίδη να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα των πράσινων. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Τσίγγου.

Μια σπουδαία νίκη που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής η Κ20 του Παναθηναϊκού επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Λαμίας. Οι πράσινοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και μετά από επτά παιχνίδια έχουν έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Πρωταγωνιστής για το τριφύλλι ήταν ο Εμμανουηλίδης ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ του Παναθηναϊκού ενώ μελανό σημείο της αναμέτρησης για τους πράσινους ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Τσίγγου στο γόνατο λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Μάλιστα στο τριφύλλι φοβούνται για χιαστούς και για αυτό ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Επίσης το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Βλαχόπουλος που ήρθε στους πράσινους από τον Ηρακλή ενώ η Λαμία ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω σωστής αποβολής στο 80' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 11' μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Εμμανουηλίδη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι πράσινοι έλεγχαν το ματς και η Λαμία δεν τους απειλούσε στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 65' μετά από μια αδράνεια της άμυνας και όμορφο σουτ έξω από την περιοχή το οποίο δεν μπορούσε να διώξει ο Ξενόπουλος.

Η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες στο 80' και ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι τέλους για το γκολ που θα του έδινε το τρίποντο. Αυτό ήρθε στο 85' όταν ο Εμμανουηλίδης εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα της Λαμίας και με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Θεοχάρης (65' Καλομοίρης), Μανιδάκης, Σκεντεράι, Αποστολάκης (55' Οικονομόπουλος), Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας, Εμμανουηλίδης, Τσίγγος (45' Βλαχόπουλος).

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. Παναθηναϊκός 7 19
2. ΠΑΟΚ 7 19
3. Ατρόμητος 8 19
4. Αστέρας 8 15
5. Πανιώνιος 7 13
6. Ξάνθη 8 13
7. Ολυμπιακός 7 13
8. ΑΕΚ 7 10
9. Λεβαδειακός 7 9
10. Παναιτωλικός 7 8
11. Πλατανιάς 5 7
12. Απόλλων Σμύρνης 8 6
13. Κέρκυρα 7 4
14. Λαμία 8 3
15. ΠΑΣ Γιάννινα 7 3
16. ΑΕΛ 6 1
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ