STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ20: Ο Ατρόμητος "έπιασε" τον ΠΑΟΚ, πρώτη ήττα του Δικεφάλου

Κ20: Ο Ατρόμητος "έπιασε" τον ΠΑΟΚ, πρώτη ήττα του Δικεφάλου
Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γκολ στο 87’ οι Νέοι του Ατρομήτου (Χιλάι), υποχρέωσαν την Κ20 του ΠΑΟΚ στην πρώτη της ήττα για εφέτος, ενώ την "έπιασαν" στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο περιθώριο της 11ης αγωνιστικής.

Ένα γκολ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις Λόλα στη Σουρωτή, η Κ20 του Ατρομήτου πέτυχε μεγάλη νίκη επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντας την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στην πρώτη φετινή ήττα της.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γκαργκαλατζίδη στο 14’ και μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στο β’, όμως, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 70’ σε μια σπουδαία ευκαιρία. Τελικά πέτυχε το γκολ στο 87’, ύστερα από όμορφη ενέργεια του Νταβιώτη, ο οποίος έδωσε στον Χιλάι, που σκόραρε.

Οι "κυανόλευκοι" πήραν τη νίκη με 1-0 και έφτασαν στους 23 βαθμούς τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πλέον συγκατοικούν στη 2η θέση (στο +3 είναι ο πρώτος Παναθηναϊκός).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Διαμαντής, Τσαούσης, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Χατζηδίμπας, Κόζακ (78’ Βρακάς), Παπαδόπουλος (68’ Τζοβάρας), Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης (76’ Δούμτσης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ