STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ20: Με τριάρα ο ΠΑΟΚ στο +3 από τον Παναθηναϊκό

Κ20: Με τριάρα ο ΠΑΟΚ στο +3 από τον Παναθηναϊκό

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, o ΠΑΟΚ άνοιξε το δρόμο για ένα ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα και είναι στο +3 από τον Παναθηναϊκό.

Η Κ20 του ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί νικών, επικρατώντας της Ξάνθης με 3-0. Τόσο ο πρώτος σκόρερ των "ασπρόμαυρων" (Γκαργκαλατζίδης) βρήκε δίχτυα, όσο και ο πρώτος σε ασίστ (Χατζηστραβός) έγραψε άλλη μια στο ενεργητικό του, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους και στην έναρξη του δεύτερου.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" κατάφερε να προηγηθεί της Ξάνθης λίγο πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Στο 45' ο Μαρκόφσκι αξιοποίησε την πάσα του Χατζηστραβού και με πλασέ έκανε το 1-0.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κόζακ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, αξιοποιώντας την πάσα του Λύρατζη, με τον Ουκρανό ακραίο να "κρεμά" τον γκολκίπερ της Ξάνθη με μία σέντρα-σουτ . Το τελικό 3-0 γράφτηκε στο 63' όταν ο Διαμαντής τροφοδότησε τον Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος σκόραρε με πλασέ.

ΠΑΟΚ (69 β.) και Παναθηναϊκός (66 β.) διασταυρώνουν τα ξίφη τους την επόμενη αγωνιστική στην Αθήνα σε ένα ματς που κρίνει πολλά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ