STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ-20: "Ερυθρόλευκο" το αιώνιο ντέρμπι, 3-1 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 /  ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό και έφτασε τους 63 βαθμούς, ενώ οι "πράσινοι" έμειναν στους 56 με ματς παραπάνω.

Ερυθρόλευκο "βάφτηκε" το αιώνιο ντέρμπι στους Νέους, που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (18/3) στο Κορωπί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού και βρίσκεται πλέον στο +7 από τους "πράσινους", μετρώντας και παιχνίδι λιγότερο.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός έτρεχε ένα σερί 10 νικών και ήθελε να το συνεχίσει, με τονΧατζηγιοβάνη να μπαίνει στη σημερινή ενδεκάδα λίγο πριν τη σέντρα, όμως εντέλει δεν τα κατάφερε απέναντι στο μεγάλο αντίπαλό του στο ντέρμπι κορυφής.

Μεγάλο πρωταγωνιστής ήταν ο Καμπέτσης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σκόραρε δυο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο (14' και 17'), ενώ ο Πίσπας μείωσε για τους γηπεδούχους στο 74'. Ο Βάρκας όμως έβαλε "ταφόπλακα" στα όποια σχέδια του "τριφυλλιού" για ισοφάριση, κάνοντας το 3-1 στο 90'.

Στο Κορωπί βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, όπως καιο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στις εξέδρες ήταν καιοι Γιάννης Γκούμας, Σπύρος Λιβαθηνός, Νίκος Λυμπερόπουλος, Τάκης Φύσσας, Κυριάκος Καραταΐδης, Σπύρος Μαραγκός και Στράτος Αποστολάκης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 /  ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος στο 10' με τον Καμπέτση, αλλά ο Ξενόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλά του, για να έρθει τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης να κάνει το 1-0. Έπειτα από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά, με βολέ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τους "ερυθρόλευκους".

Προτού καλά καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι, έγινε και το 2-0 για τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Ο Ζερβόπουλος γύρισε τη μπάλα στον Ξενόπουλο, αλλά ο πορτιέρε του Παναθηναϊκού καθυστέρησε να διώξει και έδωσε την ευκαιρία στον Καμπέτση να βάλει την κόντρα και να διπλασιάσει τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Οι "πράσινοι" προσπάθησαν μέχρι το ημίχρονο να μειώσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Εντέλει, το 2-1 έγινε στο 74', όταν έπειτα από ωραία επιθετική ενέργεια ο Παπανικολάου έκανε την πάσα από τα αριστερά για τον Πίσπα και ο τελευταίος τελείωσε τη φάση με όμορφο πλασέ. Νέο ενδιαφέρον στο ματς...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 /  ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η εικόνα των γηπεδούχων ήταν καλύτερη στο β' μέρος, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ευτύχησε να βάλει το τρίτο γκολ και να "κλειδώσει" το τρίποντο. ΟΦουάσης έκανε την ωραία κίνηση και σέντρα από τα δεξιά για τον Βάρκα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:Ξενόπουλος, Ξηρός (59' Βαλμάς), Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Μίγγος, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος, Πίσπας (84' λ. τρ. Δημητρούλας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (77' Κουντουριώτης).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:Αγγελόπουλος, Κούγιος (77' Χατζηιωαννίδης), Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (69' Πέιος), Βάρκας, Ξενιτίδης (88' Πλέγας), Καμπέτσης, Μεγαρίτης, Βρουσάι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ