STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17: Το πρόγραμμα του Final Four

Κ17: Το πρόγραμμα του Final Four
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Final Four για το πρωτάθλημα Κ17 που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη. Η αναμέτρηση Αστέρας-Ξάνθης θα ανοίξει το πρόγραμμα και θα ακολουθήσει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Έγινε γνωστό από την Super League το πρόγραμμα των ημιτελικών αλλά και η ώρα διεξαγωγής του τελικού ενόψει του Final Four Κ17 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και το Σάββατο στην Τρίπολη.

Ο πρώτος ημιτελικός είναι ανάμεσα στον Αστέρα και την Ξάνθη με ώρα έναρξης στις 17:00 ενώ στις 20:00 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον μεγάλο τελικό θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:30 ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα καλυφθούν ζωντανά από τα κανάλια της "NOVA".

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του9ου Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-17το οποίο θα "φιλοξενηθεί" στις 18 και 20 Μαϊου στο "Θόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη.

Την Πέμπτη 18/5 και ώρα17:00θα διεξαχθεί ο 1ος ημιτελικός ανάμεσα στις ομάδες τουΑστέρα Τρίποληςκαι τηςΞάνθηςκαι στις20:00ο 2ος ημιτελικός στον οποίο θα παίξουν οΟλυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τοΣάββατο 20 Μαϊου και θ' αρχίσει στις 19:30.

Τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλιαNovasports".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ