STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ17: Μάχη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Αστέρα για δυο θέσεις στο Final Four

Κ17: Μάχη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Αστέρα για δυο θέσεις στο Final Four

Με αμείωτο ενδιαφέρον αναμένονται οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League Κ17 Νότιο Όμιλο καθώς υπάρχει μάχη των τριών μεγάλων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ αλλά και του Αστέρα για κατάληψη των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην τελική φάση.

Την ώρα που τα περισσότερα πρωταθλήματα της Super League έχουν κριθεί ή απομένουν λεπτομέρειες για να έχουμε και τυπικά τον πρωταθλητή χωρίς να φαίνεται ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, έναν πόντο θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ ήδη έχει πανηγυρίσει αυτό στο Κ20 υπάρχει και ένα πρωτάθλημα στο οποίο η μάχη έχει φουντώσει ακόμα περισσότερο.

Αυτό είναι το πρωτάθλημα Super League Κ17 για το Νότιο Όμιλο εκεί όπου τέσσερις ομάδες ερίζουν για τις δυο πρώτες θέσεις που θα οδηγήσουν στην τελική φάση και το Final Four που αναμένεται να διεξαχθεί στην Ξάνθη. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό που έχει τον πρώτο λόγο καθώς βρίσκεται άλλωστε και στην πρώτη θέση αλλά και τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα που έπονται με την διαφορά του πρώτου από τον τέταρτο να είναι μόλις τέσσερις πόντοι.

Στον Βόρειο Όμιλο τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει με ΠΑΟΚ και Ξάνθη να είναι στις δυο πρώτες θέσεις με 14 και 13 πόντους διαφορά από τον τρίτο ΠΑΣ Γιάννινα και τίποτα δεν φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει.

Η μάχη έχει φουντώσει μετά τα τελευταία αποτελέσματα και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας και 12 βαθμοί για διεκδίκηση από την κάθε ομάδα σε πολύ δυνατές αναμετρήσεις και ντέρμπι.

Και αυτό γιατί οι τέσσερις πρώτοι θα παίξουν και μεταξύ τους ενώ υπάρχουν αγώνες όπως Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ολυμπιακός που επίσης θα κρίνουν πολλά.

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πρώτος Ολυμπιακός που έχει 50 βαθμούς θα παίξει κόντρα σε Ατρόμητο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Αστέρα (εντός). Έχει να δώσει δηλαδή τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, έχοντας το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους τέσσερις. Βέβαια έχει και το πλεονέκτημα ότι είναι στην πρώτη θέση με δυο βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και τέσσερις από Παναθηναϊκό, Αστέρα.

ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η δεύτερη ΑΕΚ που ακολουθεί με 48 βαθμούς έχει να παίξει με τον Πλατανιά (εντός), με τον Αστέρα (εκτός), με τον Ολυμπιακό (εντός) και τον Πανιώνιο (εκτός). Ουσιαστικά δηλαδή έχει να δώσει δυο ντέρμπι και δυο ακόμα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια αν και ο Πανιώνιος φέτος έχει κάνει αρκετές ζημιές. Βέβαια η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει αν έχει συνέλθει από την ήττα από τον Παναθηναϊκό που την έριξε μετά από καιρό από την πρώτη θέση.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο τρίτος Παναθηναϊκός έχει 46 βαθμούς και αρχικά θα παίξει με τον Αστέρα (εντός), με τον Ολυμπιακό (εκτός), με τον Πανιώνιο (εντός), και με τον Λεβαδειακό (εκτός). Ουσιαστικά και το τριφύλλι έχει να δώσει δυο ντέρμπι και δύο, θεωρητικά και πάλι, εύκολα ματς. Το κακό για το τριφύλλι είναι πως έχει δυο κολλητά μεγάλα παιχνίδια κόντρα σε Αστέρα και Ολυμπιακό ενώ από την άλλη το θετικό είναι πως οι πράσινοι προέρχονται από μια σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΚ που τους έχει ανεβάσει την ψυχολογία.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Όσο για τον τέταρτο Αστέρα που επίσης έχει 46 βαθμούς θα αγωνιστεί αρχικά με τον Παναθηναϊκό (εκτός), την ΑΕΚ (εντός), τον Πλατανιά (εντός) και τον Ολυμπιακό (εκτός). Ουσιαστικά οι Αρκάδες έχουν το δεύτερο δυσκολότερο πρόγραμμα μετά τους "ερυθρόλευκους" και θα αντιμετωπίσουν Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές. Βέβαια η ομάδα της Τρίπολης φέτος είναι ιδιαίτερα αξιόμαχη τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Οπότε οι μάχες των τεσσάρων που θα ξεκινήσουν από αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένονται με ιδιαίτερη αγωνία προκειμένου να δούμε τις δυο ομάδες που στο τέλος της σεζόν θα εξασφαλίσουν τις δυο πρώτες θέσεις και την παρουσία τους στο Final Four.

Δείτε αναλυτικά τα ματς που απομένουν αλλά και την βαθμολογία:

4η Αγωνιστική, 4ος γύρος
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Πλατανιάς
Παναθηναϊκός-Αστέρας

5η Αγωνιστική, 4ος γύρος
Αστέρας-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

6η Αγωνιστική, 4ος γύρος
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αστέρας-Πλατανιάς
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

7η Αγωνιστική, 4ος γύρος
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Αστέρας
Πανιώνιος-ΑΕΚ

Η Βαθμολογία:

Βαθμολογία Αγώνες Βαθμοί
1. Ολυμπιακός 24 50
2. ΑΕΚ 24 48
3. Παναθηναϊκός 24 46
4. Αστέρας 24 46
5. Ατρόμητος 24 32
6. Λεβαδειακός 24 19
7. Πανιώνιος 23 15
8. Πλατανιάς 23 5
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ