STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ15: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-4 μετά από τρεις ανατροπές!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 /  ΠΑΟ -  ΟΣΦΠ.  ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Ρέντη με τρεις ανατροπές ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-3 και ξέφυγε του αντιπάλου του με πέντε βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες Παίδων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μας έχουν συνηθίσει τη φετινή σεζόν σε ματσάρες και σε μεγάλα σκορ καθώς και οι δυο σύλλογοι διαθέτουν παίκτες με αρκετό ταλέντο.

Ένα αντίστοιχο παιχνίδι με αυτό του πρώτου γύρου που είχε λήξει με νικητές τους πράσινους με 5-4 διεξήχθη και το μεσημέρι του Σαββάτου στου Ρέντη εκεί όπου ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι ο μεγάλος νικητής.

Σε ένα παιχνίδι με τρεις ανατροπές το τριφύλλι επικράτησε με 4-3 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και πήρε μεγάλο προβάδισμα στην μάχη του πρωταθλήματος και της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ κατάφεραν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα των αντιπάλων τους και να πετύχουν τη δέκατη νίκη τους σε 14 ματς ενώ έχουν μόλις μια ήττα και αυτή από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 10' πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Σταμούλη να εκμεταλλεύεται το λάθος του γκολκίπερ των πράσινων και με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός όμως έβγαλε αντίδραση και στο 14' ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ του Φρόκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι πράσινοι έφτασαν στην πρώτη ανατροπή στο σκορ στο 29' όταν ο Τζαβίδας έκλεψε την μπάλα από τον Γιγίνη και έκανε το σουτ με τον Γραμματικάκη να διώχνει, η μπάλα έφτασε στον Τόρρα ο οποίος έκανε το 2-1. Αυτό ήταν και ο σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι δυνατά και στο 47' έφτασε στην ισοφάριση με τον Σταμούλη και πάλι μετά από σέντρα του Λιοφάγου. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν και αυτοί σε μια ανατροπή του σκορ στο 60' όταν και πάλι ο Σταμούλης με προβολή μετά από σέντρα του Παπανικολάου στο 60' έγραψε το 3-2.

Και πάλι όμως ο Παναθηναϊκός έδειξε αντίδραση. Αρχικά ένα λεπτό αργότερα ο Τζαβίδας έφερε το ματς στα ίσια μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ.

Η ολική ανατροπή, δεύτερη στο παιχνίδι για το τριφύλλι ήρθε στο 69′, όταν ο Δημοσθενιάδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γραμματικάκη. Ο Τζαβίδας ανέλαβε την εκτέλεση του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 4-3 δίνοντας μια σπουδαία νίκη στον Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης, Κατσόγιαννης (76' Σταμέλος), Γίγινης, Λιάτσος, Κίτσος (49' Συρμής), Λιοφάγος, Σταμούλης, Τσιουρής (58' Παπανικόπουλος), Ντόη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος (51' Δημοσθενιάδης), Παυλάκης, Καρνέσης, Ζούγρας, Φρόκου, Κρυπαράκος (80'+ Μακροδημήτρης-Νο.16), Κωστόπουλος (64' Γωγουβίτης), Τζαβίδας (77' Μακροδημήτρης-Νο.18), Τόρρα, Τσοντάκης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1.

Παναθηναϊκός

14

33

2.

Ολυμπιακός

13

28

3.

Ατρόμητος

13

22

4.

ΑΕΚ

13

20

5.

Πανιώνιος

14

15

6.

Αστέρας

14

14

7.

Πλατανιάς

13

0

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ