STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ-20: Εύκολα ο Ολυμπιακός, 4-1 την ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 4-1 της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Κ-20 της Super League. Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα της Θύρας 7, όπως είπε ο Βασίλης Βούζας.

Σ' αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 της ΑΕΚ. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της κούπας.

Ο Ολυμπιακός μόλις στο 3' είχε ευκαιρία να σκοράρει με τον Ξενιτίδη και βρήκε δίχτυα στο 17'. Ο Σταύρος Κουγιός έβγαλε ασίστ στον Γιάννη Βάρκα μέσα στην περιοχή και εκείνος με το κεφάλι σκόραρε (1-0).

Στο 38', με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουγιού "έγινε το 2-0, ενώ στο 42' η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με τον Ασπρογιάννη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού.

Στο 80', ο Βάρκας κέρδισε πέναλτι και ο Βρουσάι από την άσπρη βούλα έκανε το 3-1. Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί, αλλά σημείωσε και τέταρτο γκολ με τον Βάρκα στο 84'. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (12 γκολ) εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ξενιτίδη και με σουτ μέσα στη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά τον αγώνα σημείωσε: "Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7. Έχουν περάσει 37 χρόνια αλλά κανείς δεν ξέχασε αυτό που συνέβη στα σκαλιά της Θύρας 7 εκείνο το μεσημέρι της Κυριακής. Οι παίκτες μας δεν είχαν γεννηθεί τότε αλλά έπαιξαν γι' αυτό τον λόγο και κέρδισαν την ΑΕΚ. Όσο αφορά το παιχνίδι δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε αλλά κερδίσαμε. Είναι τελικός κάθε παιχνίδι. Προχωράμε για να βελτιώσουμε τα λάθη μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιάννης Βάρκας, είπε: "Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη. Δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι και το πήραμε. Συνεχίζουμε την μεγάλη μας προσπάθεια. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Είμαστε Ολυμπιακός και όλα εξαρτώνται από εμάς".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Πανάγου, Κουγιός (58' Τσερκώνης), Λάμπρου, Αγιώτης, Νεοφυτίδης, Χατζηϊωαννίδης (84' Γαλούπης), Ξενιτίδης, Βάρκας, Βρουσάι, Βοΐλης (70' Πέιος).

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης (86' Μπότος), Ψάνης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης, Σαρδέλης (80' Χρηστόπουλος), Αντωνίου (80' Ζιώγας), Γιούσης, Σπηλιώτης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ