STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ-17: "Καθάρισε" το ντέρμπι στο β' μέρος, 2-0 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ17 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ17 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Σημαντική νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφτασε τους 56 πόντους και έκανε ένα από τα σημαντικότερα βήματά του για την πρόκριση στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ-17. Οι Βοΐλης και Τσιριγώτης πέτυχαν τα γκολ των νικητών.

Ερυθρόλευκο "βάφτηκε" το αιώνιο ντέρμπι για το πρωτάθλημα Κ-17, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 2-0 του Παναθηναϊκού και να προσθέτει τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι του στη μάχη για το Final-4. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή με 56 βαθμούς και για να φτάσουν στο τρίποντο, πέτυχαν δυο γκολ στο β' 45λεπτο της αναμέτρησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Οι παίκτες του Τάσου Θέου μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δυο καλές φάσεις για να προηγηθούν με τους Βοΐλη και Κατσούκη στο 7' και στο 16' αντίστοιχα. Ειδικά η δεύτερη ήταν κλασική, καθώς υπήρξε αυνεννοησία στην άμυνα του Παναθηναϊκού, με τον τερματοφύλακα του "τριφυλλιού" να μην προλαβαίνει να διώξει, τον ο Βοΐλη να κάνει παράλληλο γύρισμα στον Κατσούκη και αυτός σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Εμμανουηλίδης από τα δεξιά πέρασε δυο αντιπάλους, έδωσε στον Δουγένη και αυτός από το ύψος της περιοχής έκανε το πλασέ λίγο άουτ, στην πρώτη επικίνδυνη επίθεση για τον Παναθηναϊκό. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε άλλη αξιόλογη φάση. με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισορροπήσει το ματς μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ17 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ17 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι "πράσινοι" δεν βγήκαν... έγκαιρα από τα αποδυτήρια ή πιο σωστά οι Πειραιώτες ήταν πιο αποφασισμένοι και το εξαργύρωσαν με ένα γκολ. Ωραία κάθετη στον Βοΐλη μόλις στο 46', εκείνος βγήκε από τα δεξιά, πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έδειξε και πάλι την εκτελεστική του ικανότητα.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει διαχείριση του αγώνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του β' μέρους, με το "τριφύλλι" να ανεβάζει την απόδοσή του μετά το 70' και να δικαιούται βάσει εικόνας ένα γκολ. Στο 73', ο Μιχαήλ είχε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ στο 90' η κεφαλιά του Καραγιάννη έπειτα από κόρνερ χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και το 1-1 δεν έγινε ποτέ.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Ολυμπιακός πέτυχε δεύτερο γκολ σε αντεπίθεσή του, τελειώνοντας μια και καλή το ματς. Ο Τσιριγώτης πέρασε δυο παίκτες του Παναθηναϊκού με ωραία ατομική ενέργεια και με πλασέ έκανε το 2-0, "κλειδώνοντας" το τρίποντο για την ομάδα του Πειραιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Φυτόπουλος, Ντουμάνης (84' Κακάμης), Τσερκώνης (79' Φέκκας), Βοΐλης (74' Μαρτίνης), Κατσούκης (61' Γούσιας), Ζιάκας (70' Τσιριγώτης).

Παναθηναϊκός: Χριστογεωργός, Παλασκώνης (67' Σπίνος), Βενέτης (81' Καραγιάννης), Νταμπίζας, Μανιδάκης, Θεοδωράκης (54' Αλεξανδρόπουλος), Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι (73' Μιχαήλ), Δουγένης, Καλομοίρης, Μαντζώρος (57' Χριστοδούλου).

ΘΕΟΣ: "ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάσος, Θέος, ανέφερε μετά το ματς: Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, γιατί τελειώνουν οι αγωνιστικές θέλαμε τους βαθμούς να βγάλουμε και την ποιότητα μας. Βγάλαμε αρκετά πράγματα είχαν και άγχος τα παιδιά. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, αλλά μας δημιούργησε και κάποια προβλήματα ο Παναθηναϊκός. Δείξαμε αρκετά πράγματα στην τακτική και στο πρώτο μέρος, παρότι χάσαμε τις ευκαιρίες συνεχίσαμε να πιέζουμε και αυτό ήταν καλό για την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ