STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ-15: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-2

Κ-15: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το πρωτάθλημα Κ-15 της Super League Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στο Κορωπί, με τους "ερυθρόλευκους" να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-1.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο Κορωπί το Σάββατο (8/10), για το πρωτάθλημα Κ-15 της Super League, με τους Πειραιώτες να κατακτούν το τρίποντο μετά τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στους "πράσινους".

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με κεφαλιά του Σουρλή έπειτα από ασίστ του Τσάβου. Με το σκορ στο 0-1 έκλεισε το πρώτο ημίχρονο και με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Τιμολέων εντός περιοχής με πλασέ μετά από κόρνερ του Μούκα σημείωσε το 0-2.

Η μείωση του σκορ για τον Παναθηναϊκό ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τουρκοχωρίτη (παράβαση σε χέρι του Τιμολέων), με το 1-2 υπέρ του Ολυμπιακού να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Σαλάτας, Μητρόπουλος, Νούσης, Σιατούνης, Δημοσθενιάδης, Σακελαρόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Νιάρχος, Λαζαρίδης, Φοίνικης. Αγωνίστηκαν και οι Βόσος, Σιάφακας.

Κ-15: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τσάβος, Νικόλης (69’ Παπαγεωργίου), Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας, Τόλιος (46’ Καρακώστας), Μούκα, Παπαδόπουλος (60’ Αρσενίδης-82’ Τζανετής), Σουρλής (77’ Ντότης), Κεραμίδας.

Κ-15: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τοπολιάτης: "Νίκη σε δύσκολη έδρα, με καλό αντίπαλο"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, δήλωσε μετά το ματς:

"Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα αφού όταν είσαι στον Ολυμπιακό έχεις πάντα μεγάλες απαιτήσεις. Ήταν μια δίκαιη νίκη σε μια δύσκολη έδρα μ’ έναν καλό αντίπαλο αλλά είναι μόνο η αρχή. Ο δρόμος είναι μακρύς και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ