STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιβιτς: "Ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχω"

Ιβιτς: "Ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβιτς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε στο β' μέρος του αγώνα (2-2) με την Βέροια, ενώ δεν απέκλεισε ο "Δικέφαλος" να πάει για ελεύθερο φορ. Τι είπε για Τζιόλη, Σκόνδρας, δηλώσεις και από Βοσνιάδη.

Για διάφορα θέματα μίλησε ο Βλάνταν Ιβιτς μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην Βέροια ( 2-2). Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το 2-2 απέναντι στην Βέροια: "Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε και το πληρώσαμε. Δεν λέω πως οι παίκτες δεν είχαν διάθεση. Ηταν σημαντικό για εμάς το ότι κάποιοι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ και αν ο "Δικέφαλος" θα κινηθεί για έναν ελεύθερο επιθετικό: "Είμαι ευχαριστημένος, έχουμε κάνει κάνει πολλές μεταγραφές. Αποκτήσαμε τον Τιάμ για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και μπορεί να παίξει σε 2-3 θέσεις. Με αυτό το ρόστερ που έχω, είμαι ευχαριστημένος. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο εξής (σ.σ. εννοεί για την ενίσχυση με έναν φορ), όσο είναι ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος δεν μπορώ να πω κάτι για το τι θα συμβεί".

Για τους Τζιόλη και Σκόνδρα: "Κάνουν προπόνηση μόνοι τους και θα συνεχίσουν μόνοι τους".

Για το σύστημα με το οποίο αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ: "Το 4-4-2 θα το χρησιμοποιήσουμε και στο μέλλον. Σήμερα δοκιμάσαμε αυτό το σύστημα, παίξαμε για πρώτη φορά και είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης".

Βοσνιάδης: "Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο προπονητής της Βέροιας, Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε για την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ: "Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν φοβισμένοι ενώ είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο ημίχρονο. Οταν επιστρέφεις από ένα σκορ 0-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι θετικό. Είμαστε αισιόδοξοι, ενισχυθήκαμε πολύ το τελευταίο διάστημα. Επιθετικά είμαστε πλέον καλύτεροι. Είμαστε σε καλό επίπεδο τώρα".

Για τον Σισίνιο: "Ο Σισίνιο είναι καλός παίκτης, έχει καλό βιογραφικό. Πιστεύω θα μας βοηθήσει".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και αυτοματισμούς. Θα έχει καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα χρόνια. Εγιναν νωρίς οι μεταγραφές".

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: "Το θέμα είναι τα ματς να παίζονται στον αγωνιστικό χώρο...".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ