STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το Αστέρας-Παναιτωλικός

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλη έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη. Οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν και έδειξαν καλά στοιχεία μόνο αμυντικά.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη.

Οι δυο ομάδες στάθηκαν άτυχες καθώς είχαν από ένα δοκάρι ενώ καλύτερο πρόσωπο στο φιλικό όπου οι Βεργέτης, Στάικος χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές τους έδειξαν οι Αρκάδες.

Στο 11' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στανισάβλιεβτς, ο Μανιάς έπιασε την κεφαλιά με τον Κυριακίδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση και να κρατάει το μηδέν. Στο 25' ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Μάσα με έξοχο τρόπο βρήκε τον Ισνάλντο κι αυτός με ένα γυριστό σουτ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα η οποία βρήκε το δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός απάντησε στο 44' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόσα ο Ροντρίγκες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η καλύτερη στιγμή ήρθε τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε το φάουλ το οποίο κέρδισε, στόχευσε τον Τσουκαλά, όμως ο έμπειρος μέσος δεν μπόρεσε να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Σελίν, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μαδίντα, Μάσα, Στανισάβλιεβιτς, Ισνάλντο, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Καπετάνος, Ζούμα, Κυριακόπουλος, Τσανγκ, Γκοντό, Τσουκαλάς, Ντουντού, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιφτσής

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (65’ Τσέναμο), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μύγας (83’ Μαλής), Τσοκάνης (73’ Ρότσα), Μπράβο (73’ Μαρινάκης), Μπεχαράνο (65’ Πάουλο) , Ρόσα (77’ Βασιλούδης), Λόπες (65’ Μάζουρεκ), Κλέσιο (73’ Σελεμανί), Ντίας (77’ Γιαννιώτης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ