STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισοπαλία στο Περιστέρι, στο 1-1 Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι, σε ένα ματς που κυριάρχησαν τα λάθη και ο εκνευρισμός. Οι Ντάουντα και Μολίνς τα γκολ, αποβλήθηκε ο Κιβρακίδης στο 68'.

Με σκορ που αφήνει εν μέρει ικανοποίηση και εν μέρει πίκρα σε κάθε ομάδα, έληξε το ματς στο Περιστέρι. Ατρόμητος και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 και ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι δικαιούταν κάτι περισσότερο.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχε τις πιο πολλές ευκαιρίες, αλλά πιέστηκε όταν έμεινε με δέκα, μετά την αποβολή του Κιβρακίδη. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε ενώ είχε κακή εικόνα στις αρχές των δύο ημιχρόνων, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3’, αλλά έχασε ευκαιρίες, πίεσε στο β΄μέρος αφού έμεινε με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος, αλλά έμεινε για ακόμη μια φορά στην ισοπαλία...

Οι γηπεδούχοι άρχισαν ονειρικά το ματς και προηγήθηκαν στο 3’ με τον Ντάουντα. Έλεγξαν το ρυθμό, συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και όλα προμήνυαν την κατάρρευση των παικτών του Ουζουνίδη, ήρθε το 1-1 από τον Μολίνς για να αλλάξει την κατάσταση. Οι «πράσινοι» έδειξαν ψυχή και πήραν τα ηνία, αλλά δεν είχαν τον τρόπο και την ποιότητα να επιτεθούν.

Η ισοπαλία αφήνει «γλυκιά» γεύση στους δύο αντιπάλους, γιατί ο Ατρόμητος διατήρησε το αήττητο του και ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι δεν θα… παραδώσει εύκολα. Πάντως, ο Ατρόμητος έδειξε αδυναμία να «σκοτώσει» έναν αντίπαλο που διανύει προβληματική περίοδο, ενώ ο Παναθηναϊκός στο τέλος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα και δεν δημιούργησε "καθαρή" ευκαιρία, παρά την πίεση που ασκούσε στους γηπεδούχους.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε το 4-3-3 με τον Γιαννιώτη στην εστία, τους Κιβρακίδη, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη στην τετράδα της άμυνας, οι Μπουσούλατζιτς, Μάντσον και Βασιλακάκης συνθέτουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, ο Ουαρντά παίζει ως αριστερός χαφ, ο Ντιγκινί ως δεξιός εξτρέμ και ο Ντάουντα στην επίθεση.

Ισοπαλία στο Περιστέρι, στο 1-1 Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Ο Ουζουνίδης κράτησε το 4-2-3-1, αλλά έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Διούδης ήταν στην εστία, οι Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ινσούα οι τέσσερις της άμυνας, οι Σιλά και Λουντ οι αμυντικοί χαφ, ο Καμπέσας είναι ο δεξιός χαφ και ο Μουνιέ ο αριστερός χαφ και οι Μολίνς και Άλτμαν είναι το επιθετικό δίδυμο.

Ισοπαλία στο Περιστέρι, στο 1-1 Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Από μισό ημίχρονο

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Χ. Κούλα (Ξάνθης), Β. Καμπούρης (Ευβοίας)

4ος: Αριστείδης Βάτσιος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς (63' Ούμπιντες), Μάντσον, Βασιλακάκης (74' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα (83' Λαζαρίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουτρουμπής, Ινσούα, Σιλά, Λουντ, Καμπέσας, Μουνιέ (46' Χίλιεμαρκ), Άλτμαν, Μολίνς (72' Τσάβες).

Γκολ: 3' Ντάουντα/30' Μολίνς

Κίτρινες: 34' Ρισβάνης, 45' Κιβρακίδης, 76' Μάντσον/34' Κολοβέτσιος, 35' Καμπέσας, 39' Λουντ, 41' Άλτμαν, 64' Μολίνς, 87' Σιλά.

Κόκκινες: 68' Κιβρακίδης

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Προτού οι ποδοσφαιριστές προλάβουν να ζεσταθούν, ο Ατρόμητος προηγήθηκε… Στο 3’ ο Ντιγκινί έκανε την κάθετη πάσα, ο Ντάουντα βγήκε τετ α τετ και "εκτέλεσε" τον Διούδη για το 1-0. Παρά την ψυχρολουσία, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 5’, ο Καμπέσας σούταρε άουτ έξω από την περιοχή.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση και το έδειξε. Στο 14’ ο Βασιλακάκης βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε, όμως ο Διούδης απέκρουσε σε κόρνερ, όπως έπραξε και στο σουτ του Ντάουντα από το ημικύκλιο δύο λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να επιτεθούν, όμως οι γηπεδούχοι δεν υστερούσαν και είχαν τον τρόπο. Στο 25’ ο Διούδης απέκρουσε ένα συρτό σουτ του Ουάρντα, ενώ μετά από ένα λεπτό, οι παίκτες του Κάναντι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν εξ’ επαφής από το κόρνερ του Ουάρντα.

Τελικά, οι "πράσινοι" έφτασαν στην ισοφάριση στο 30’ με πέναλτι. Ο Άλτμαν από δεξιά πήρε την εσωτερική από τον Χατζηισαΐα και μετά από επαφή, βρέθηκε στο έδαφος. Ο Μάνταλος υπέδειξε την παράβαση και ο Μολίνς εκτέλεσε εύστοχα.

Μάλιστα, παραλίγο να γίνει η ανατροπή στο 32’, όταν ο Άλτμαν έκανε τη σέντρα από δεξιά και η κεφαλιά του Μολίνς πέρασε λίγο άουτ. Ο Ατρόμητος απείλησε άλλη μία φορά με χτύπημα φάουλ του Ουάρντα, αλλά το ημίχρονο έληξε με το 1-1.

ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Ο Ατρόμητος παραλίγο να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, όπως το πρώτο… Ο Μάντσον σούταρε από τα 40 μέτρα, ο Διούδης ακούμπησε τη μπάλα και αυτή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση του Ατρόμητου συνεχίστηκε και στο 53’ ο Μάντσον γύρισε από πλάγια τη μπάλα στο πέναλτι, αλλά ο Ουάρντα δεν σούταρε καλά.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην κόντρα στο 58’, όταν από ένα κόψιμο του Σιλά, ο Άλτμαν πάσαρε στον Μολίνς αλλά αυτός μόνος του έκανε τη χειρότερη επιλογή. Ο Λουντ στο 62’ σούταρε από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Τρία λεπτά, μετά το κόρνερ του Χίλιεμαρκ, ο Αυλωνίτης δεν έκανε καλά την κοντινή κεφαλιά και αστόχησε.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 68’, όταν ο Κιβρακίδης ανέτρεψε τον Λουντ και δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, χρειάστηκε ένα δεκαλεπτό για να έρθει η πρώτη τελική με τον Τσάβες στο 77’ να αστοχεί. Η πίεση εντάθηκε και στο 82’ ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του Λουντ. Όμως, στα τελευταία λεπτά κυριάρχησε ο εκνευρισμός, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τρόπο να απειλήσει και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Τα στατιστικά του 90λεπτου στο Περιστέρι:

Ισοπαλία στο Περιστέρι, στο 1-1 Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το πέναλτι. Ο Ατρόμητος είχε το προβάδισμα και την υπεροχή, όλα έδειχναν… δεύτερο γκολ, αλλά το επιπόλαιο πέναλτι που υπέπεσε ο Χατζηισαΐας, επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει και να αλλάξει τη ροή του ματς.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

OΜάνταλος του συνδέσμου Καβάλας. Κλήθηκε να διαχειριστεί ένα τεταμένο παιχνίδι και έκανε υπέρμετρη χρήση της κίτρινης κάρτας. Σε γενικές γραμμές δεν έχασε το ματς και διατήρησε όσο ήταν εφικτό, την ηρεμία. Βέβαια, στις αψιμαχίες μεταξύ των παικτών υπάρχουν επεισόδια που του ξέφυγαν. Σωστή η υπόδειξη πέναλτι στον Άλτμαν, έπρεπε να δώσει ένα δεύτερο στον Ισραηλινό αλλά έκανε λάθος και τον τιμώρησε για θέατρο και απέβαλε σωστά τον Κιβρακίδη.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Μάντσον ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, με ελαφρύ... προβάδισμα από τον Ρόμπιν Λουντ. Ο Βραζιλιάνος χαφ κράτησε όρθια όλη τη μεσαία γραμμή του Ατρόμητου, ενώ ήταν εντυπωσιακός μετά την αποβολή του Κυβρακίδη όταν με τις αντοχές, τα τρεξίματα και το πάθος του κατάφερε να ανταποκριθεί και ως δεξιός μπακ και ως χαφ και ως πασέρ.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Κάναντι. Αντέδρασε σωστά μετά την αποβολή του Κιβρακίδη, έδωσε την πλευρά στον Μάντσον και δεν άφησε την ομάδα του να κλειστεί. Έδωσε χώρο στον Κολοβέτσιο, ο οποίος δεν έχει καλή τελική επιλογή και με την τακτική του, δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα του.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Μουνιέ και ο Καμπέσας αντικαταστάθηκαν λόγω μυικών προβλημάτων και τέτοιου είδους τραυματισμοί δεν είναι οι πρώτοι που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν. Κάτι πάει στραβά στον Παναθηναϊκό σε αυτό κομμάτι…

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ