STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισοπαλία στην "AEL FC Arena", 1-1 Λάρισα και Ατρόμητος

Ισοπαλία στην "AEL FC Arena", 1-1 Λάρισα και Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ατρόμητο (1-1). Το γκολ για τους “βυσσινί” πέτυχε ο Βαρέλα (15'), ενώ η ισοφάριση ήρθε με πέναλτι του Παπαδόπουλου (68').

Η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στην "AEL FC Arena" αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το γκολ για τους “βυσσινί” πέτυχε ο Βαρέλα (15'), ενώ η ισοφάριση ήρθε από το σημείο του πέναλτι με τον Παπαδόπουλο (68'). Λιγοστός ο κόσμος στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που "ζεστάθηκε" στο τέλος από τη σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων. Ο Λημνιός χτύπησε το Μασούρα, με αποτέλεσμα οι δύο προπονητές να βγάλουν εκτός αγώνα τους ποδοσφαιριστές τους.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (65′ Μασούρας), Γκόλιας, Φάρκας (65′ Γιοβάνοβιτς), Κοντόρ (58′ Μονιάκης), Αναστασόπουλος (65′ Ουρτάδο), Φατιόν (68′ Καρατάσιος), Λαμπρόπουλος (68′ Σουλιώτης), Βαρέλα (65′ Χοτζάλι), Ντέλετιτς (65′ Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης.

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπόυνοφ, Βιτόλο, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουμπίτεζ, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Κεϊτά, Στόϊτσεφ, Γκουγκούδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος Ν., Κοντοές, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γροντής, Παπαδόπουλος Δ., Βασιλείου, Ντμίτρι, Μπατσάκος, Λημνιός, Λαζαρίδης Ν.

Διαιτητής: Τζήλος. Βοηθοί: Αναστασίου, Παπαδημητρίου (Λάρισας).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ