STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισοπαλία, νεύρα και "ντου" του Κούγια στο 1-1 της ΑΕΛ με τη Λαμία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το φιλικό ανάμεσα στη ΑΕΛ και τη Λαμία που έληξε ισόπαλο 1-1 σημαδεύτηκε από την είσοδο του Αλέξη Κούγια στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για ένα χτύπημα του Ασίγκμπα στον Ντοντό.

Παρότι φιλικό η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία είχε νεύρα, δυνατά μαρκαρίσματα και "ντου" του Αλέξη Κούγια στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για ένα μαρκάρισμα του Ασίγκμπα στον Ντοντό.

Στο αγωνιστικό σκέλος η αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 χάρη σε δυο γκολ που μπήκαν στο δεύτερο μέρος από τους Ντέλετιτς και Πόντλογκαρ.

Η αναμέτρηση είχε φάσεις και αρκετές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες που όμως έδειξαν ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμες και σίγουρα θέλουν ακόμα δουλειά.

Στο δεύτερο 45λεπτο είχαμε αρχικά μια ένταση στον αγωνιστικό χώρο όταν ο Ασίγκμπα μάρκαρε σκληρά τον Ντοντό και ο Αλέξης Κούγιας έφτασε μέχρι τον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης που δεν τιμώρησε πιο αυστηρά τον παίκτη της Λαμίας.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 74' σε μια ωραία κάθετη πάσα προς τον Ντέλετιτς που βρέθηκε εξ επαφής με το τέρμα και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως η Λαμία με ένα όμορφο γκολ έφερε το ματς στα ίσια. Σε κάθετη πάσα προς τον Πόντλογκαρ και εύστοχο σου του επιθετικού των φιλοξενούμενων έγινε το 1-1.

Ακολούθησαν και άλλες καλές στιγμές με αποκορύφωμα την ευκαιρία για την ΑΕΛ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ασίγκμπα έβγαλε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Αναστασόπουλος (83′ Αγρόδημος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Ντοντό (69′ Κρητικός), Κρίζμαν (84′ Καλύβας), Ναζλίδης (76′ Περόνε).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας (46′ Παπαδόπουλος), Αναστασιάδης (46′ Κουκόλης), Παντελιάδης (46′ Παπαργυρίου), Ασίγκμπα, Κουτρομάνος (46′ Πόντλογκαρ), Όμο (77′ Πατσαρούχας), Μπλάζιτς(59′ Τσούκαλος), Ακόστα (72′ Τσέλιος), Μπουλούλης(46′ Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος (83′ Μανιάς), Βουό (59′ Φράγκος)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ