STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ισόπαλη η πρόβα τζενεράλε για Κέρκυρα-Βέροια 1-1

Ισόπαλη η πρόβα τζενεράλε για Κέρκυρα-Βέροια 1-1

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Βέροια με τους δυο προπονητές μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να κάνουν αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Βέροια που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο νησί των Φαιάκων με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα ενώ οι φιλοξενούμενοι με πολλά νέα πρόσωπα τις τελευταίες μέρες να εντάσσονται στο ρόστερ προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους.

Από πλευράς Κέρκυρας ο Γρηγορίου είχε στην διάθεση του και τον Ανδρεόπουλο ο οποίος άφησε τον Ηρακλή και θα υπογράψει στους "Φαίακες" ενώ το αρνητικό ήταν ο τραυματισμός του Ζαραδούκα μόλις έντεκα λεπτά αφότου πέρασε στο ματς.

Η Κέρκυρα πήρε το προβάδισμα στο 4' όταν Νίκιτς πίεσε και έκλεψε και στη συνέχεια έκανε τη σέντρα με τον Κοντό με βολέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι όμως έφεραν το ματς στα ίσια στο 11' μετά από κόρνερ του Άρτσε από αριστερά και κεφαλιά του Σισσοκό.

Στο 13΄ο Γκόμες έκανε από δεξιά το πλάγιο ο Τουράμ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κοντός έκανε το γυριστό σουτ για να μπλοκάρει ο Λόπες. Στο 29' σουτ του Παπαδόπουλου δεν απείλησε τον Κουτζαβασίλη. Στο 40' η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Μαλόν στην καρδιά της άμυνας της Κέρκυρας ρύπωσε ο Άρτσε και με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα οριακά εκτός εστίας.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα καθώς στο 47' ο Κοντός έδωσε στον Επστάιν με το σουτ του Γερμανού από το ύψος της περιοχής να περνάει ελάχιστα άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα οι Φαίακες απείλησαν και πάλι με τον Γκόμες να βγαίνει τετ α τετ αλλά έσωσε ο Λόπες.

Οι γηπεδούχου που ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος απείλησαν και πάλι στο 69'. Ο Επστάιν προσπάθησε με λόμπα να... κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Βέροιας, όμως, η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη. Οι δυο τελευταίες ευκαιρίες άνηκαν και πάλι στην Κέρκυρα με τον Αρναρέλλη να κάνει την κεφαλιά έξω στο 79' και τον Ντουαλά αμαρκάριστος στο 86' να στέλνει τη μπάλα έξω.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης (70' Αραμπατζής), Βενέτης, Ιωάννου (46' Γρομητσάρης), Γκόμες (77' Σπίνουλας), Ντιόγκο (63' Ζαραδούκας, 74' Χιντζίδης), Σιόντης, Νίκιτς (46' Επστάιν), Ζορμπάς (63' Ντουλά), Γεωργίου (77' Αρναρέλης), Κόντος (64' Ανδρεόπουλος), Τουράμ (63' Γεωργακόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπες, Μαλόν (46' Ναβαλόφσκι), Χαροντάκης, Μαραγκός, Σισσοκό (46' Τομάς), Μπαλάφας (63' Καλί), Παπαδόπουλος (74' Μεληκιώτης), Άρτσε (60' Λινάρδος), Μίλιεβιτς (46' Κάλβο), Σαρπόνγκ (60' Φόρτες), Καπετάνος (46' Βίτι).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ