STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ήταν ή όχι οφ-σάιντ το γκολ του Μπεν;

Ήταν ή όχι οφ-σάιντ το γκολ του Μπεν;
INTIME SPORTS

Τι έγινε στην φάση του γκολ της Βέροιας; Το γκολ έπρεπε να μετρήσει ή όχι. Ήταν οφ-σάιντ, ή σωστά άφησε ο βοηθός διαιτητή να εξελιχθεί η φάση; Με τη βοήθεια του βίντεο του αγώνα ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια άκρη πριν επιληφθεί ο Ηρακλής Τσίκινης στην SUPER BALL της Κυριακής

Υπάρχει οφ-σάιντ ή όχι στην φάση του γκολ της ισοφάρισης της Βέροιας; Το γκολ που πέτυχε ο Μπεν στο 54, σηκώνει πολλή κουβέντα. Με τη βοήθεια του βίντεο του αγώνα, αξίζει να αναλύσουμε τη φάση.

Τι βλέπουμε λοιπόν;

Ο Πέρεθ εκτελεί το φάουλ. Όπως δείχνει το ριπλέι με τη γραμμή (στο 2:05 του βίντεο) όταν εκτελείται το φάουλ υπάρχουν δυο εκτεθειμένοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, ενδεχομένως και ο ίδιος ο σκόρερ Μπεν.

Ο Κουτρουμπής δεν μπορεί να διώξει, γίνεται καραμπόλα και ο Μπεν βρίσκει τον τρόπο να κάνει το 1-1.

Απ΄ό,τι φαίνεται ο βοηθός αφήνει την φάση να εξελιχθεί για να δει που θα πάει η μπάλα. Όταν αποκρούει η άμυνα του ΠΑΟ, θεωρεί ότι αλλάζει η φάση οπότε ο Μπεν, που έτσι κι αλλιώς όταν σκοράρει, καλύπτεται και το γκολ της Βέροιας μετράει κανονικά. Άλλοι και κυρίως οι άνθρωποι του ΠΑΟ θεωρούν ότι η φάση έπρεπε να σταματήσει την ώρα που εκτέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας και εμπλέκεται μάλιστα στη φάση και ο σκόρερ των φιλοξενουμένων.

Δείτε ξανά το βίντεο. Στο 1:51 η κανονική εξέλιξη της φάσης. Στο 2:05 το ριπλέι και περισσότερα την Κυριακή στην Superball όπου ο Ηρακλής Τσίκινης θα αναλύσει τις επίμαχες φάσεις όλης της αγωνιστικής

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ