STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ήρθε και απολογήθηκε ο Σα Πίντο!

Ήρθε και απολογήθηκε ο Σα Πίντο!
INTIME SPORTS

Ταξίδι – αστραπή του Σα Πίντο, πρώην προπονητή του Ατρόμητου στην Ελλάδα, για να απολογηθεί. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα έμεινε ελεύθερος χωρίς όρους

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο προπονητής της Μπελενένσες απουσίασε από την "πρώτη" συγκέντρωση της ομάδας του, την Τετάρτη (24/6) και ο λόγος ήταν το ταξίδι του στην Ελλάδα για να απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, σχετικά με την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1 όπως επιβεβαίωσε το Sport24.gr.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος ήταν ο 34ος κατηγορούμενος (και τελευταίος) για την "εγκληματική οργάνωση" και αναμενόταν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο. Προτίμησε όμως να έρθει τώρα, στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου για την Μπελενένσες και να απολογηθεί προκειμένου να μην λείψει τον Σεπτέμβριο και να τελειώνει μια και καλή.

Ο Σα Πίντο είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος μετά την ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δεχτεί πιέσεις για να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές στο συγκεκριμένο ματς. Ο νυν προπονητής της Μπελενένσες αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Μάλιστα έχει επιστρέψει ήδη στην πατρίδα του.

Η απολογία του 43χρονου προπονητή αναμένεται να αλλάξει πλήρως το χρονοδιάγραμμα της υπόθεσης καθώς πλέον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να ολοκληρωθούν οι απολογίες με τον Σα Πίντο.

Άρα ο ειδικός ανακριτής μπορεί να ετοιμάσει την πρόταση του για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" και να την στείλει στον εισαγγελέα στα τέλη Ιουλίου ή το αργότερο πριν το κλείσιμο των δικαστηρίων τον Αύγουστο και η διαδικασία να τρέξει πιο γρήγορα.

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας θα πάρει τον φάκελο στα χέρια του, θα μπορέσει και αυτός με τη σειρά του να τον στείλει στο συμβούλιο εφετών με τις προτάσεις του για το ποιος εκ των κατηγορούμενων θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη και ποιος όχι. Την τελευταία λέξη θα την πει το συμβούλιο νωρίτερα απ' ότι αρχικά είχε υπολογισθεί.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ