STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ηρακλής - Πανθρακικός 0-1

Ηρακλής - Πανθρακικός 0-1
Πανθρακικός, Ηρακλής INTIME SPORTS

Δεν στέφθηκε νικηφόρα η πρώτη εμφάνιση του Ηρακλή μπροστά στον κόσμο του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γηραιός γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό σε φιλικό ματς.

Ο Ηρακλής φιλοξένησε τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη (5/8) στο Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής απείλησε πρώτος με το σουτ του Χαντί στο πρώτο μόλις λεπτό και το επόμενό του στο 6΄ μπλόκαρε ο Αθανασιάδης, που στο 8΄ έδιωξε σε κόρνερ αυτό του Τσιλιανίδη.

Ο Ηρακλής στο 9΄ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Στάμου να στέλνει την μπάλα άουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά το γύρισμα του Περόνε. Στο 15΄ ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο 32΄ το σουτ του Τσιλιανίδη απείλησε τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, ο οποίος στο 34΄ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπαρτολίνι. Στο 45΄ όμως μετά από την εκτέλεση φάουλ του Τζάνη, ο Χασομέρης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πέρνις κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός απείλησε πρώτος με το σουτ του Τζάνη στο 50', αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 53΄ ο Αθανασιάδης μπλόκαρε την μπάλα στο πλασέ του Βέλλιου. Στο 59΄ ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μελίσση στον Κυριακίδη, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 79΄ ο Χουάντερσον μπλόκαρε το σουτ του Νικόλτση και στο 80΄ ο Ηρακλής είχε δεύτερο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Βέλλιου έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Πουρτουλίδη. Στο 81΄ ο Πασχαλάκης απέκρουσε την προσπάθεια του Κυριακίδη μετά την πάσα του Βέλλιου και στο 82΄ ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού απέκρουσε σε κόρνερ την μπάλα μετά από την εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Πέρνις (46' Χουάντερσον), Μπουκουβάλας (46' Κάσσος), Σαραμαντάς (46' Καρλίτος), Μπαρτολίνι (46' Καρασαλίδης), Στάμου (46' Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου (46' Μακρής), Λάζαρ (46' Πουρτουλίδης), Χαντί (46' Ρομάνο), Τσιλιανίδης (46' Βέλλιος), Πασάς (46' Κυριακίδης), Περόνε (46' Λουκίνας).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Τσέρφα, Γκονσάλβες, Ηλιάδης, Φερνάντεζ (20' Σέτι), Τζανής, Ντιγκινί, Χασομέρης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ