STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-2

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-2
INTIME SPORTS

Σε ένα φιλικό που είχε τις δικές του ανατροπές διεξαγωγής του στο Καρπενήσι το είχε και στην εξέλιξή του με τον Λεβαδειακό να επικρατεί με 1-2 του Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που είχε και τα τρία του γκολ μέσα σε 4΄.

Μετά τις ανατροπές που υπήρξαν στην διεξαγωγή του φιλικού στο Καρπενήσι μεταξύ του Ηρακλή και του Λεβαδειακού στο Καρπενήσι κάτι ανάλογο συνέβη και στην εξέλιξή του με την ομάδα της Βοιωτίας να κερδίζει με 1-2.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ με τον Λουκίνα για να έρθει η ισοφάριση με σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς και το τελικό 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαγγέλη Μάντζιου. Ένα φιλικό παιχνίδι που ήταν το τελευταίο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Μακρή.

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-2
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής πίεσε στο ξεκίνημα αλλά η μπάλα από το σουτ του Λάζαρ στο 5΄ πέρασε άουτ όπως και από το μακρινό σουτ του Μπουλούτ στο 12΄. Κάτι ανάλογο συνέβη και μετά από την κεφαλιά του Στάμου έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Χαντί στο 15΄ ενώ η εκτέλεση φάουλ του στο 17΄ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα.

Στο 21΄η μπάλα από το δυνατό σουτ του Κυριακίδη πέρασε άουτ και λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα στο 35' από την εκτέλεση φάουλ του Χαντί.

Στο 38΄ ο Χουάντερσον μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Μιλιάζες και στο 40΄ ακυρώθηκε το γκολ του Ηρακλή από την κεφαλιά του Κυριακίδη μετά από την εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο καθώς ο σκόρερ είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-2
INTIME SPORTS

Τέλος στο 45΄ μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες οΧουάντερσον αφού έχασε τον έλεγχο της μπάλας την είδε να περνάει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής παρά την αλλαγή της ενδεκάδας του από τον Παπαδόπουλο απείλησε μόλις στο 47΄ με την κεφαλιά του Βέλλιου με την μπάλα να περνάει άουτ.

Σε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου ο τεχνικός του Ηρακλή γύρισε το σύστημά του από 4-2-3-1 σε 4-4-2. Στο 56΄ ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Μιλιάζες ενώ στο 63΄ ο Τσιλιανίδης δεν μπόρεσε να κοντρολάρει όπως θα έπρεπε και χάθηκε η ευκαιρία για τον Ηρακλή.

Στο 68΄ όμως οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ μετά από την κεφαλιά ψαράκι του Λουκίνα έπειτα από την σέντρα του Καρλίτος κάνοντας το 1-0.

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-2
INTIME SPORTS

Η αντίδραση του Λεβαδειακού όμως ήταν άμεση με την ισοφάριση να έρχεται στο 70΄ με το δυνατό σουτ του Μιλοσάβλιεφ για το 1-1 ενώ η ολοκλήρωση της ανατροπής ήρθε στο 72΄, μέσα σε 4΄ δηλαδή, μετά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάντζιου που είχε παραχωρήσει ο Τσότρας διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Κι αυτό γιατί στο 77΄παρά την ωραία προσπάθεια του Καρλίτος η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ και στο 80΄ οΓιακουμάκης αν και βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή είδε τον Καρλίτος να τον ανακόπτει πριν τελειώσει την φάση.

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-2
INTIME SPORTS

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (46΄ Γιαννίκογλου), Μπουκουβάλας (46΄ Κάσσος), Σαραμαντάς (46΄ Καρλίτος), Μπαρτολίνι (46΄ Καρασαλίδης), Στάμου (46΄ Τσότρας), Ιντζόγλου (46΄ Πουρτουλίδης), Λάζαρ (46΄ Μακρής), Χαντί (46΄ Τσιλιανίδης), Ρομάνο (46΄ Λουκίνας), Κυριακίδης (46΄ Πασάς), Μπουλούτ (46΄ Βέλλιος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώτας, Παππάς, Μιλιάζες (71’ Αποστόλου), Τριποτσέρης, Κώτσιος (77’ Ουόν), Μαχαίρας (70’ Χατζηλάμπρος), Μπρούνο (46’ Μάγκας), Σταματάκης (Λ. τρ. 30’ Καψάσκης), Μίνγκας (46’ Μιλοσάβλιεφ), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ