STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η μάχη των play off και της παραμονής

Η μάχη των play off και της παραμονής
INTIME SPORTS

Με την ολοκλήρωση της 28ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε το πλεονέκτημα για την είσοδο στα play off, ενώ η ΑΕΚ είναι πλέον σε μπελάδες. Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα

Η 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε με τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της ΑΕΚ με 2-0 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες" με την ουρά τις βαθμολογίας να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύριζε το "τρίποντο" που του δίνει πλεονέκτημα για την είσοδο στα play off, την ίδια στιγμή η ΑΕΚ μπλέχτηκε στα σενάρια του υποβιβασμού.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και πέντε ομάδες θέλουν να αποφύγουν την μια θέση που οδηγεί στην Football Lague (η Κέρκυρα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά).

Αυτές είναι οι ΟΦΗ, ΑΕΚ, Βέροια, Πανθρακικός και Άρης. Η επόμενη αγωνιστική είναι αυτή που θα κρίνει και πολλά σε ότι αφορά την παραμονή.

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτό της ΑΕΚ με τον Πανθρακικού με τις δύο ομάδες να έχουν από 30 βαθμούς, του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, με την ομάδα της Κρήτης να έχει 31 βαθμούς, αλλά τον Ατρόμητο να θέλει τη νίκη για να μπει στα πλει οφ.

Το ματς του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην πρώτη πεντάδα, ενώ η Βέροια υποδέχεται τον Πλατανιά.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η αγωνιστική αυτή είναι και η πιο κρίσιμη και όποιος χάσει θα είναι πολύ κοντά στον υποβιβασμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

11η ΟΦΗ (31): Ατρόμητος (εντός), Αστέρας Τρίπολης (εκτός)

12η ΑΕΚ (30): Πανθρακικός (εντός), Ατρόμητος (εκτός)

13η Βέροια (30): Πλατανιάς (μέσα), Παναθηναϊκός (εκτός)

14η Πανθρακικός (30): ΑΕΚ (έξω), Κέρκυρα (μέσα)

15η Άρης (29): Αστέρας Τρίπολης (εντός), Ξάνθη (εκτός)

16η Κέρκυρα (20): -------------------------------------------------------

Τέσσερις ομάδες για δύο θέσεις

Σε ό,τι αφορά τα play off ο Ατρόμητος πλέον ανησυχεί μήπως μείνει εκτός, καθώς η ήττα από τον Άρη τον έχει αφήσει στάσιμο, ενώ έχει δυο ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ που καίγονται για βαθμούς.

Σε απόσταση αναπνοής (1 βαθμό) είναι πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έχει και το μεγάλο προβάδισμα για να μπει στα play off μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ έχει και δύο ματς με αδιάφορες ομάδες (βαθμολογικά) όπως είναι η Κέρκυρα και ο ΠΑΟΚ.

Η Skoda Ξάνθη με τη νίκη στην Τρίπολη προσπέρασε τον Παναθηναϊκό και κυνηγάει τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ένα ματς εκτός (με Πανιώνιο) και ένα εντός (με Άρη).

Τέλος ο Παναθηναϊκός παρά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, έχει ακόμη δύο ματς με Ολυμπιακό και Βέροια και παραμένει στο κόλπο για την είσοδο στα play off.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

4η Ατρόμητος (42): ΟΦΗ (εκτός), ΑΕΚ (εντός)

5η ΠΑΣ Γιάννινα (41): Κέρκυρα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός)

6η Ξάνθη (38): Πανιώνιος (εκτός), Άρης (εντός)

7η Παναθηναϊκός (36): Ολυμπιακός (εκτός), Βέροια (εντός)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ