STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η βαθμολογία των playoffs

Η βαθμολογία των playoffs
MOTIONTEAM

Μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση της Super League και μετά τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, τη συμμετοχή τους στα playoffs εξασφάλισαν επίσης ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Δείτε με πόσους βαθμούς ξεκινά αυτή τη στιγμή η κάθε ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα.

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Super League, έγιναν γνωστές και οι τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα playoffs, για να διεκδικήσουν τρία (ή τέσσερα, αν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος) ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Επομένως, μετά τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, που είχαν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών θα βρεθούν επίσης ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, που μετά την ήττα της Ξάνθης, αλλά και τις δικές τους νίκες, πήραν και μαθηματικά το εισιτήριο.

Οι περισσότεροι βαθμοί με τους οποίους μπορεί να μπει στα playoffs ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ είναι μόλις 2. Γιατί ακόμα κι αν νικήσει την Κέρκυρα, θα φτάσει τους 61 βαθμούς. Επομένως, αν υποθέσουμε ότι είτε ο Πανιώνιος είτε η ΑΕΚ ηττηθούν, η μέγιστη διαφορά τους με το "Δικέφαλο του Βορρά" μπορεί να φτάσει τους 9 βαθμούς.

Αυτό μας δείχνει πως καμία ομάδα δεν πρόκειται να μπει με μεγάλο αβαντάζ στο μίνι πρωτάθλημα, γεγονός που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις 12 αναμετρήσεις των playoffs, όπου το "καλό" εισιτήριο είναι εκείνο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση αυτή τη στιγμή:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 29 ΑΓΩΝΕΣ)

2. ΠΑΟΚ 58

3. Παναθηναϊκός 54

4. ΑΕΚ 52

5. Πανιώνιος 52

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAYOFFS

2. ΠΑΟΚ 1

3. Παναθηναϊκός 0

4. ΑΕΚ 0

5. Πανιώνιος 0

* Για να προκύψει η βαθμολογία της κάθε ομάδας στα playoffs, διαιρείται η διαφορά της από την πέμπτη ομάδα με το 5 και γίνεται στρογγυλοποίηση του πηλίκου, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Όπως είναι λογικό, η πέμπτη ομάδα ξεκινά χωρίς βαθμό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 4 ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα

Πανιώνιος - Λεβαδειακός

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ