STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η θέση της Nova για τα τηλεοπτικά της Super League

ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λύση στα τηλεοπτικά δεν δόθηκε ούτε στη σημερινή (19/7) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League με τη Nova να ζητά ως μίνιμουν τη μείωση των ομάδων.

Χωρίς κάποιο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων και την κεντρική διαχείριση ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Το χάσμα ανάμεσα στη Λίγκα και τη Nova εξακολουθεί να υφίσταται και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό από τη θέση του συνδρομητικού καναλιού.

Στελέχη της Nova, σχολιάζοντας τις σημερινές εξελίξεις στο Δ.Σ. της Super League, τόνιζαν ότι έναν μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος , οι υπεύθυνοι πρόεδροι και παράγοντες της Κεντρικής Διαχείρισης των ομάδων της Super League δεν έχουν ακόμα κατορθώσει να προκηρύξουν το πρωτάθλημα υλοποιώντας αποφάσεις στις οποίες υποτίθεται ότι οι ίδιοι είχαν συμφωνήσει από τον περασμένο Μάρτιο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της μείωσης των ομάδων σε 14.

Η υλοποίηση των εν λόγω αποφάσεων του συνεταιρισμού της SuperLeague στην προκήρυξη της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν αποτελεί το ελάχιστο καθήκον των παραγόντων των ΠΑΕ στον δρόμο της ανάκτησης της χαμένης αξιοπιστίας του συνεταιρισμού.

Όπως και να έχει το νέο Δ.Σ. το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/7) αναμένεται να έχει οριστικές εξελίξεις αφού πια ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ